FOLLOW US: facebook twitter

Κεραυνός Βρίνας-Πελόπιο 3-0: Το ήθελε, το πήρε!

Ημερομηνία: 05-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κεραυνός Βρίνας ήταν αποφασισμένος για τη νίκη στο «εξάποντο» με τον Πέλοπα Πελοπίου και με τρία θεαματικά γκολ, επιβλήθηκε 3-0 και πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Πέλοπα που βρέθηκε σε άσχημη μέρα. Η ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου, μπορεί να είναι νεοφώτιστη και με παίκτες χωρίς μεγάλη εμπειρία από την Α1, αλλά είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και μαχητική σε κάθε ματς και η εικόνα της είναι ενθαρρυντική αναφορικά με τη μάχη της παραμονής.

Ο Παναγιώτης Γκολφίνος με «κεραυνό» από 30 μέτρα έκανε το 1-0 μόλις στο 3ο λεπτό και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου, με τους μελανόλευκους να έχουν ευκαιρίες και για το 2-0. Στις αρχές της επανάληψης μίλησε ο αρχηγός του Κεραυνού, Διονύσης Κιάμος, που σκόραρε δις και αυτή την αγωνιστική (είχε πετύχει δύο γκολ και στην πρεμιέρα στα Σαβάλια), φτάνοντας τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα. O 24χρονος μεσοεπιθετικός στο 48΄ με εκπληκτικό απευθείας φάουλ από 30 μέτρα έγραψε το 2-0 και στο 55΄ με ατομική ενέργεια από αριστερά, πέρασε δύο παίκτες, έφτασε σε θέση για γκολ και πλάσαρε εύστοχα τον Αθανασόπουλο για το 3-0. Ο Πέλοπας, που δεν έχει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα, είχε δοκάρι στο 60΄ με τον Φωτεινόπουλο.

Κεραυνός Βρίνας: Φιλιππόπουλος, Βουρλούμης (70΄ Θεοφιλόπουλος), Δημόπουλος, Φωτόπουλος, Δούφας, Καλαμαράς, Αγκόλι, Γκολφίνος (70΄ Κατσαμπος), Κιάμος (70΄ λ.τρ. Πρίνος), Κουής (75΄ Κωνσταντόπουλος), Κηπουρός (75΄ Μπαντουρόσφκι).

Πελόπιο: Αθανασόπουλος, Δ. Ηλιόπουλος (25΄ Π. Ηλιόπουλος-35΄ λ.τρ. Γ. Χριστόπουλος), Α. Δρουβιώτης, Κουτσογιαννόπουλος, Καρβουνιάρης, Οικονομίδης (60΄ Γ. Μήλιος), Χ. Κατσώλης (60΄ Καλλιμάνης), Δάνισκας (60΄ Θ. Μήλιος), Φωτεινόπουλος, Ν. Κατσώλης, Σταμόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος