FOLLOW US: facebook twitter

Κεραυνός Βρίνας-Πανηλειακός 1-3: Πέρασε από το Καλλίκωμο

Ημερομηνία: 28-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός νίκησε στο Καλλίκωμο τον μαχητικό Κεραυνό με 1-3 και σημείωσε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Α1. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση μέσα στην περιοχή του Κεραυνού, ο Τσαγκάρης από κοντά έκανε το 0-1. Ο Πανηλειακός συνέχισε να επιτίθεται και στο 15΄ είχε δοκάρι με τον Καράμπελα, ενώ στο 25΄ έφτασε στο 0-2, με εντυπωσιακή κεφαλιά του νεαρού Πλαστουργού από σέντρα του Ελιοτ. Το 0-2 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Κεραυνός ανέβασε την απόδοσή του, είχε ένα σουτ του Γκολφίνου στο 55΄ που απέκρουσε εντυπωσιακά στο «Γ» ο Κουρλός και στο 70΄ η ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου μείωσε σε 1-2 με τον Αγκόλι ύστερα από ωραία προσπάθεια του Μικελόπουλου. Στο 78΄ ο Πανηλειακός έφτασε στο 1-3 με κοντινό πλασέ του Κωτσάκη από γύρισμα του Καράμπελα, με τους γηπεδούχους να θεωρούν πως υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Κεραυνός Βρίνας: Φιλιππόπουλος, Βουρλούμης, Κωνσταντόπουλος, Φωτόπουλος, Δούφας, Κουής (65΄ Πρίνος), Καλαμαράς, Αγκόλι, Γκολφίνος (85΄ Τσέλιος), Κιάμος (88΄ Κατσαμπος), Κηπουρός (65΄ Μικελόπουλος).

Πανηλειακός: Κουρλός, Γαλανόπουλος, Δαλαβούρας (46΄ Ντάβαρης), Κολόκας, Κωτσάκης, Διονυσόπουλος, Πολίτης, Πλαστουργός (46΄ Παπαπέτρου), Καράμπελας (80΄ Αρβανίτης), Τσαγκάρης (60΄ Μάζης), Έλιοτ (80΄ Κακόγιαννος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος