FOLLOW US: facebook twitter

Κεραυνός Βρίνας: «Μας πώρωσε όλους αυτή η ομάδα»

Ημερομηνία: 08-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο νεοφώτιστος Κεραυνός Βρίνας είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής στην Α1 DEDALOS SECURITY καθώς μετά από 6 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με Δόξα Ν.Μανωλάδας και Προοδευτική. Η ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου έχει απολογισμό 3 νίκες με Πελόπιο, Πλάτανο και Αλφειό, 1 ισοπαλία με τη Θύελλα στο Ενωσιακό και 2 ήττες από Σαβάλια και Πανηλειακό. Μάλιστα, μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα, είναι 4 ματς αήττητη και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ (συντελεστής τερμάτων 8-0!).

Η Διοίκηση του Κεραυνού σε ανακοίνωσή της συνεχάρη τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για την μέχρι τώρα πορεία τους, δηλώνοντας πως η ομάδα τους «πώρωσε» όλους στο σύλλογο με την μέχρι τώρα πορεία της!

Η ανακοίνωση του Κεραυνού:

«Πριν το lockdown μέχρι τον τελευταίο αγώνα της περασμένης Κυριακής έχουμε διανύσει την 6η αγωνιστική και η ομάδα μας βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, επιδεικνύοντας παράλληλα τόσο καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά σε όλα τα επίπεδα!

Μας “πώρωσε” όλους αυτή η ομάδα μέχρι τώρα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας που πραγματικά όλοι έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους για να έρθουν όλες αυτές οι επιτυχίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος