FOLLOW US: facebook twitter

Κεραυνός Βρίνας: Δυνατός και τη νέα σεζόν

Ημερομηνία: 12-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο πρόεδρος του Κεραυνού, Β. Κοπανιτσάνος, με τον αρχηγό Δ. Κιάμο και τον Λ. Αγκόλι.
Ο Κεραυνός Βρίνας δείπνησε για να γιορτάσει την επιτυχημένη πορεία στην Α1 και θέλει να παρουσιαστεί το ίδιο δυνατός και στο νέο πρωτάθλημα

Ο Κεραυνός Βρίνας ήταν αναμφισβήτητα η ευχάριστη έκπληξη της Α1 στις έξι αγωνιστικές που διεξήχθησαν τη φετινή σεζόν στο μεγάλο ηλειακό πρωτάθλημα και η 5η θέση είναι άκρως τιμητική, έστω κι αν το δείγμα είναι πολύ μικρό. Ο Κεραυνός, που εδρεύει σε μια κοινότητα μόλις 355 κατοίκων, επέστρεψε φέτος μετά από 15 χρόνια στην Α1 και η πορεία του ήταν απροσδόκητη για όλους. 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες ήταν ο απολογισμός για την ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου, που μετά το αναμενόμενα δύσκολο ξεκίνημα (δύο ήττες από Σαβάλια, Πανηλειακό), είχε 3 νίκες και 1 ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 8-0! Μια ομάδα με την πλειονότητα των παικτών να μην έχει εμπειρίες από την Α1, αλλά στο χορτάρι έδειξε πως μετρούν άλλα πράγματα, όπως η πίστη στο πλάνο του προπονητή, το δέσιμο των ποδοσφαιριστών μεταξύ τους και το πάθος όλων για διάκριση. Κι αν αναλογιστεί κανείς πως ο Κεραυνός είχε πολλά εσωτερικά προβλήματα, μιλάμε για άθλο…

Β. Κοπανιτσάνος: «Ακόμα καλύτεροι στο νέο πρωτάθλημα»

Ο Κεραυνός λοιπόν, γιόρτασε το βράδυ της Πέμπτης στην ταβέρνα του Ντούφα στο Καλλίκωμο, την εξαιρετική φετινή πορεία του και ο επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, ο αεικίνητος, Βασίλης Κοπανιτσάνος, στην ομιλία του προς τους παίκτες, τόνισε πως στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Βασίλης Κοπανιτσάνος, είπε μεταξύ άλλων: «Βρεθήκαμε σήμερα όλοι μαζί για να κλείσουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, έστω κι αν ήταν λίγη χρονικά. Ο απολογισμός μας, 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, ήταν σημαντική επιτυχία, που μας ανέδειξε σαν ομάδα και όλη η Ηλεία μίλησε για μας. Σας αξίζουν πολλά μπράβο. Δεν ξέρουμε ακόμα πώς θα κυλήσει η νέα σεζόν, καθώς βρισκόμαστε στην εποχή του κορωνοϊού, αλλά θεωρώ πως πρέπει να συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν και με την απαραίτητη ενίσχυση να είμαστε ακόμα καλύτεροι στο νέο πρωτάθλημα. Θέλουμε να παραμείνετε όλοι στην ομάδα και αφού προχωρήσουν οι διοικητικές εξελίξεις θα μιλήσουμε με όλους. Εγώ προσωπικά, όπως και πέρυσι είπα πως θέλω να συμμετάσχουμε στην Α1, το ίδιο υποστηρίζω και φέτος, ξεκάθαρα. Θεωρώ πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον, είναι καλό για το χωριό μας να βρίσκεται ψηλά στο ηλειακό ποδόσφαιρο και μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό που έμεινε πέρυσι στη μέση. Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας σήμερα και σας εύχομαι καλό καλοκαίρι».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε το μέλος του Δ.Σ., Τάσος Μανθές, ο οποίος ανέφερε: «Να σας ευχαριστήσω κι εγώ από την πλευρά μου για την συνεργασία που είχαμε και ευελπιστώ να έχουμε συνέχεια. Εμείς σαν Διοίκηση θα κάνουμε ό,τι μπορούμε όπως και την περσινή σεζόν για να προσφέρουμε στην ομάδα, διότι αγαπάμε τον Κεραυνό και δεν μπορούμε να τον αφήσουμε στην τύχη του. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι μέχρι να ξαναμαζευτούμε για την προετοιμασία μας, να είμαστε όλοι υγιείς και το μέλλον μας ανήκει».

O προπονητής Ν. Αλεξανδρόπουλος με τον Π. Γκολφίνο και δίπλα τους ο Γ. Γιαννικοπουλος.

 

Νίκος Αλεξανδρόπουλος: «Ήταν ένα μικρό θαύμα…»

Ο προπονητής του Κεραυνού, Νίκος Αλεξανδρόπουλος, τόνισε, μεταξύ άλλων, από την πλευρά του: «Καταρχάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, Βασίλη Κοπανιτσάνο, διότι περάσαμε πάρα πολλά μαζί από την αρχή της χρονιάς και όλοι ξέρετε πόσο δύσκολο ήταν να καταφέρουμε να γίνουμε πρώτα παρέα και μετά ομάδα. Προσωπικά, σας ευχαριστώ έναν-έναν όλους σας, ζήσαμε απίστευτες στιγμές…Ευχαριστώ τον Βασίλη που μας πίστεψε, αλλά και εσάς που με ανεχτήκατε, δεν είμαι ο πιο εύκολος χαρακτήρας στο γήπεδο… Ήταν ένα στοίχημα για μας, στην ποδοσφαιρική πιάτσα ήμασταν το Νο 1 φαβορί για να πέσουμε, αλλά διαψεύσαμε τα προγνωστικά. Εννοείται πως θέλω να μείνω στην ομάδα και να συνεργαστώ ξανά μαζί σας, σας θέλω στην ομάδα και χρειαζόμαστε 3-4 παίκτες ακόμα για να αντέξουμε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος… Αυτά που ζήσαμε φέτος, αν ήξερε κάποιος από την αρχή όλη την ιστορία και πώς δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα, από την πρώτη μέρα τον Αύγουστο, είναι συγκλονιστικά. Το φετινό στον Κεραυνό ήταν ένα μικρό θαύμα. Με όλα αυτά τα προβλήματα που είχαμε, μπαίναμε μέσα με το μαχαίρι στα δόντια… Αυτό που θέλω τώρα από σας είναι να κοιτάξουμε να τα βρούμε και να μείνουμε όλοι στην ομάδα και να είμαστε ξανά μαζί όλοι εδώ του χρόνου. Είναι εύκολο να φτάσεις στην κορυφή, διότι για μας αυτό που καταφέραμε είναι σαν να βρεθήκαμε στην κορυφή, αλλά είναι διπλά δύσκολο να πετύχουμε κάτι αντίστοιχο του χρόνου. Γι’ αυτό θέλω να είμαστε ενωμένοι, κυρίως στις λύπες, διότι θα έρθουν και δύσκολες στιγμές την επόμενη χρονιά».

Στιγμές από το δείπνο του Κεραυνού

Β. Κοπανιτσάνος και Τ. Μανθές ήταν από πλευράς Διοίκησης στο δείπνο.
Κουής, Καλαμαράς και Βουρλούμης περιχαρείς….
Αγκόλι, Δημόπουλος και Μπακόπουλος σε… πρώτο πλάνο.
Ο Άγγελος Πρίνος και απέναντί του ο Αλέξανδρος Ζιάττας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος