FOLLOW US: facebook twitter

Κεραυνός Βρίνας-Αλφειός 2-0: «Κεραυνοβόλησε» και τον Αλφειό!

Ημερομηνία: 26-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο νεοφώτιστος Κεραυνός Βρίνας εξελίσσεται στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Α1. Πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη του και μάλιστα κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως ο Αλφειός κι έφτασε τους 9 βαθμούς σε 5 αγώνες! Μάλιστα, στα τρία νικηφόρα ματς έχει πετύχει 8 γκολ και δεν έχει δεχτεί!

Η ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου δεν πτοείται ούτε από τις τρεις αποχωρήσεις βασικών παικτών, παίζει με πάθος και ενθουσιασμό και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο. Ο Αλφειός βρέθηκε σε κακή μέρα, ενώ είχε και δύο σημαντικές απουσίες (Αβραμόπουλος, Δ. Νικολόπουλος). Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς τέρματα με τον Κεραυνό να έχει την εδαφική υπεροχή κι ένα καλό σουτ του Κιάμου που δεν βρήκε στόχο, ενώ ο Αλφειός στο 40΄ απείλησε με ένα σουτ του Λιαρόπουλου άουτ.

Στην επανάληψη, οι μελανόλευκοι ήταν πολύ καλύτεροι και σκόραραν δύο φορές. Στο 50΄ ο αρχηγός Διονύσης Κιάμος πέτυχε το 6ο φετινό του γκολ μετά από μπάσιμο από δεξιά και σουτ στη γωνία (1-0). Και στο 80΄ ο Παναγιώτης Γκολφίνος μπήκε ταχύτατα στην περιοχή από αριστερά, σούταρε, απέκρουσε ο Βυθούλκας και με δεύτερη προσπάθεια σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Κεραυνός Βρίνας: Φιλιππόπουλος, Βουρλούμης (75΄ Πρίνος), Δημόπουλος, Φωτόπουλος, Τσέλιος, Καλαμαράς, Θεοφιλόπουλος, Κιάμος (82΄ Καλογερόπουλος), Αγκόλι, Γκολφίνος, Κουής (65΄ Μικελόπουλος).

Αλφειός: Βυθούλκας, Πρίφτης, Δρογγίτης, Τσαντίλης, Μανέτας, Τεκερλέκης, Λιαρόπουλος (55΄ Ν. Νικολόπουλος), Τζουβάνι, Ραυτόπουλος, Πεσκελίδης (80΄ Ζορμπάς), Αγριδιώτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος