FOLLOW US: facebook twitter

ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. «Φοίνικας»: Συμμετοχή σε σεμινάριο

Ημερομηνία: 18-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020, ο δάσκαλος του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. «Φοίνικας», Καπατσούλιας Παναγιώτης, πήρε μέρος στο σεμινάριο του Μάστερ Χάο Τζουν Τσούο, μετά από πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού – Κουνγκ Φου στην αίθουσα Athletic & Culture Center, στα Άνω Πατήσια. Ο Μάστερ Χάο Τζουν Τσούο, είναι μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Διεθνής Κριτής Α΄ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και Προπονητής της Κινέζικης Ομοσπονδίας Γουσού.

Στο διήμερο σεμινάριο, έγινε εισαγωγή στη διαιτησία παραδοσιακών Τάολου, ανάλυση και διαφορές ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό σύστημα (Α-Β group) και στο Διεθνές (One group), μεθοδολογική προσέγγιση στην προπόνηση αθλητών του Wushu και αναλύθηκαν προπονητικές μέθοδοι που ακολουθούνται στην προπόνηση αρχαρίων αθλητών, έμπειρων αθλητών και αθλητών πολύ υψηλού επιπέδου με στόχο την μεγιστοποίηση της απόδοσης τους.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την απονομή διπλωμάτων στους συμμετέχοντες από τον Χάο Τζουν Τσούο και τις προβλεπόμενες αναμνηστικές φωτογραφίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος