FOLLOW US: facebook twitter

Κέντρο Πρόληψης Παρεμβάσεις στην Αμαλιάδα: Διαδικτυακές συναντήσεις για Γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας

Ημερομηνία: 26-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Το Κέντρο Πρόληψης  Παρεμβάσεις στην Αμαλιάδα, στηρίζοντας τις οικογένειες στο μεγάλωμα των παιδιών  διοργανώνει διαδικτυακές συναντήσεις για Γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας (4-6 ετών).

Σε αυτές τις τέσσερις διαδικτυακές συναντήσεις οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν, να μιλήσουν και να ανταλλάξουν εμπειρίες και γνώσεις σε θέματα διαπαιδαγώγησης και επικοινωνίας.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας zoom, καθε Δευτέρα και ώρα 18.00- 19-30 και καθε Πέμπτη ωρα 10.00- 11.30.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 στην συντονίστρια της ομάδας Κατερίνα Μάσσαλα, ψυχολόγο, από από 8.30 π.μ έως 14.30 στο τηλέφωνο 26220-29710 και στο e-mail: kaprilia@otenet.gr. Να σημειώσουμε οτι οι συναντήσεις όπως και όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης παρέχονται δωρεάν.

Και σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί από το Κέντρο Πρόληψης, διαδικτυακό βιωματικό εργαστήριο γνωριμίας με τα εγκεκριμένα υλικά προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας του Κέντρου Πρόληψης Παρεμβάσεις για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας (Έ και ΣΤ΄Δημοτικου) και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό, Ψυχολόγους και Κοιν. Λειτουργους ,με θέμα “Οι δεξιότητες ζωής σε μαθητές και μαθήτριες στην Προεφηβεία/εφηβεία”.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στο 2622029710 στο keprilia@otenet.gr ή στην ηλεκτρονική φόρμα.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScrcobpwfL…/viewform…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος