FOLLOW US: facebook twitter

ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. Φοίνικας: Επιτυχής η αξιολόγηση των σπουδαστών

Ημερομηνία: 24-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η Αξιολόγηση των σπουδαστών και σπουδαστριών του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ», το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου 2019, στη λέσχη του Σωματείου, σύμφωνα με τους κανονισμούς, την επίβλεψη και τη διδακτέα ύλη, που έχει θεσπίσει το Ε.ΠΟ.ΚΕ.Σ. για την ορθότερη και πληρέστερη εκμάθηση του Παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου. Όπως είναι φυσικό τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Επίσημου Συστήματος Αξιολόγησης της Κρατικής Αναγνωρισμένης Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου – Κουνγκ Φου, της οποίας ο Σύλλογος είναι επίσημο μέλος.

Όπως προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν επικεφαλής της επιτροπής Aξιολόγησης ήταν ο Σταυράκος Μάριος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Αμαλιάδας και αξιολογητές τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν, Σταυρίδου Αλεξάνδρα της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», ο Φουσκαρίνης Μίμης του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πάτρας και οι τελειόφοιτοι Μαλεβίτης Δημήτρης, Κοκκώσης Αλέξανδρος και Κωστοπούλου Μαριάννα.

Την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν (Ε.ΠΟ.ΚΕ.Σ.), Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης – Σι Γιαν Τζουό.

Ολοκλήρωσαν με επιτυχία οι εξής:

Κίτρινη Ζώνη

Κιντζόγλου Αγγελική

Κιντζόγλου Ιωάννα

Καραμπέτσος Θοδωρής

Μπλε Ζώνη

Χαροκόπος Νίκος

Καφέ Ζώνη

Κωστόπουλος Νίκος

Μαλεβίτης Θάνος

Χαρά Αλτάνη

Λιαροπούλου Δώρα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος