FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Κατρίνης: «Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τη διατήρηση του αγροτικού τιμολογίου»

Ημερομηνία: 08-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Τη διατήρηση του αγροτικού τιμολογίου για χιλιάδες αγρότες ζητά με ερώτηση που κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής κ. Μιχάλης Κατρίνης,επισημαίνοντας ότι η όλη διαδικασία αδειοδότησης που είναι ζωτικής σημασίας για την άρδευση των καλλιεργειών τους είναι αρκετά χρονοβόρα και σύνθετη.

Ο κ. Κατρίνης τόνισεότι είναι χιλιάδες οι περιπτώσεις των αγροτών που δεν έχουν ενημερωθεί και δεν έχουν υποβάλει αιτήσεις, ενώ και τα εκκρεμή αιτήματα διεκπεραιώνονται με αργό ρυθμό, λόγω των συνθηκών της πανδημίας και της υποστελέχωσης των υπηρεσιών.

Υπογράμμισε δε, ότι η συνέχιση της ηλεκτροδότησης των αρδευτικών εκμεταλλεύσεων με ευνοϊκές χρεώσεις είναι υψίστης σημασίας για τον πρωτογενή τομέα,ο οποίος δέχτηκε ισχυρές πιέσειςλόγω τηςπανδημίας και από ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν πολλές περιοχές.

Ο Ηλείος βουλευτής ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς να δουν με ευαισθησία το ζήτημα αυτό και να δοθεί νέα προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών καθώς ο αγροτικός κόσμος που ήδη αντιμετωπίζει πληθώρα προβλημάτων, ανησυχείγια τις σημαντικές αυξήσειςλόγω της μετατροπής των χρεώσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος