FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Κατρίνης: “Ο κ.Μητσοτάκης διαχειρίζεται την αποτυχία του στη διαχείριση της πανδημίας με επικοινωνιακούς όρους”

Ημερομηνία: 22-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Το διάγγελμα του κ.Μητσοτάκη ήταν μία από τα ίδια: εκτιμήσεις που διαψεύδονται, λόγια χωρίς αντίκρισμα, απόκρυψη των πραγματικών στοιχείων και δεδομένων και άφθονο εμπόριο ελπίδας.

Ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να αντιληφθεί ότι όσο περισσότερα διαγγέλματα αυτού του είδους κάνει, τόσο θα αυξάνεται η οργή και η κόπωση των πολιτών.

Ο κ.Μητσοτάκης πιστεύει ότι τα έχει κάνει όλα σωστά.

Να του υπενθυμίσουμε ότι:

-Η χώρα βρίσκεται στο μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια συνεχόμενο lockdown στον κόσμο, με περιοριστικά μέτρα χωρίς αποτέλεσμα και με την πανδημία να βρίσκεται εκτός ελέγχου.

-Το σύστημα υγείας εξαντλεί τα όρια του, αφού η κυβέρνηση θεώρησε ότι δεν πρέπει να προσλάβει γιατρούς δεν ανέπτυξε νέες κλίνες ΜΕΘ και δεν στελέχωσε έγκαιρα ακόμα και αυτές τις κλίνες ΜΕΘ που προήλθαν από δωρεές

-Το πρόγραμμα εμβολιασμών είναι πολύ πίσω αφού η Ελλάδα έχει εμβολιάσει μόλις το 17% του πληθυσμού με μία δόση και το 7,4% του πληθυσμού με δύο δόσεις.

Ο πρωθυπουργός ανήγγειλε το άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαϊου, χωρίς να διευκρινίζει τα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Πως θα ανοίξουν, όμως, αυτές οι επιχειρήσεις χωρίς κεφάλαιο κίνησης από τη στιγμή που δεν έχει ανοίξει ούτε η πλατφόρμα για την οικονομική ενίσχυση αυτών των επιχειρήσεων;

Εξήγγειλε το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων την ίδια ημέρα με το άνοιγμα του τουρισμού, κάτω από την κατακραυγή των πολιτών, αφού κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει πως ένας τουρίστας έχει τη δυνατότητα να μπει ανεμβολίαστος στη χώρα αλλά ένας κάτοικος δεν μπορεί να μετακινηθεί στο διπλανό νομό.

Είναι σαφές ότι ο κ.Μητσοτάκης επιχειρεί να διαχειριστεί την αποτυχία του με επικοινωνιακούς όρους, πουλώντας πάλι ελπίδα και κάνοντας εκτιμήσεις που διαψεύδονται από την πραγματικότητα.’’


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος