FOLLOW US: facebook twitter

Κάτοικος στα Βίλια παρακαλάει να μην φύγουν οι κάμερες: «Μόνο όταν έρχονται κανάλια περνάνε αεροπλάνα» (video)

Ημερομηνία: 18-08-2021 | Συντάκτης:

Δραματική έκκληση γυναίκας στα Βίλια Αττικής, να παραμείνουν στο σημείο οι κάμερες του ΣΚΑΙ (!), καθώς όπως δηλώνει «μόνο όταν έρχονται κανάλια πετάνε τα αεροπλάνα».


Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικος πυροπληκτης περιοχής αποκαλύπτει σε ζωντανή μετάδοση πως τα εναέρια -και επίγεια- μέσα πυρόσβεσης εμφανίζονται μόνο όταν υπάρχουν κανάλια που καλύπτουν ζωντανά την εξέλιξη της φωτιάς στο εκάστοτε σημείο.

«Η κατάσταση είναι τραγική. Μόνο όταν έρχονται κανάλια και τραβάνε τι γίνεται, μόνο τότε πετάνε δέκα αεροπλάνα. Τόση ώρα πριν έρθετε πετούσε μόνο ένα Έρικσον, ανα 15 λεπτά. Δεν κινείται τίποτα. Χθες το βράδυ μας παρατήσανε ολομόναχους, ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα. Τα σπίτια μας είναι καθαρά, οι δρόμοι μας είναι καθαροί. Μας έδιωξε η τροχαία να φύγουμε να μην κινδυνέψουμε και δεν υπήρχε ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα. Κάθονται στην είσοδο του οικισμού. Μόνο όταν έρχονται κανάλια πετάνε, για να δείχνουν ότι υπάρχει κινητοποίηση. Δεν υπάρχει τίποτα. Έτσι καταστράφηκε ο Άη Γιώργης: Πηγαίναν τα κανάλια, πηγαίναν και τα πυροσβεστικά. Φεύγαν τα κανάλια, φεύγανε και από εκεί»

«Τα τελευταία λεπτά πάντως βλέπουμε ότι έχουν επιχειρήσει», την διέκοψε με έκδηλη αμηχανία ο νεαρός δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

«Τα τελευταία λεπτά που είστε εδώ πέρα, γι αυτό και έτρεξα να σας προλάβω. Να μη φύγετε παρακαλώ. Να μη φύγετε, θα καούμε, να μη φύγετε. Υπάρχουν και μικρά παιδιά εδώ.»

Πηγή: 2020mag.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος