FOLLOW US: facebook twitter

Καθοριστική συμβολή

Ημερομηνία: 03-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Πολλές φορές, όταν γίνονται αναφορές σε πρόσωπα που έχουν συνεισφέρει με τις ενέργειές τους στο να τελεσφορήσει θετικά μια κατάσταση, εν τη ρύμη του λόγου γίνονται και παραλείψεις.

Κι επειδή τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους, οι εργαζόμενες στο Υποθηκοφυλακείου Πύργου, αναφερόμενες προχθές στους αιρετούς που στήριξαν με τις ενέργειές τους τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν ενάμιση χρόνο, τις «μαύρες» εκείνες μέρες όταν συνέχιζαν να δουλεύουν απλήρωτες για να μείνει ζωντανή η υπηρεσία, κάτω από τη συναισθηματική φόρτιση της στιγμής, αναφέρθηκαν στην τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,  παρέλειψαν όμως να κάνουν ειδική αναφορά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Κι αυτός, όπως είπαν, ήταν ο τότε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος στάθηκε στο πλάι τους όλο αυτό το διάστημα και μάλιστα εξαιτίας των δικών του ενεργειών έγινε «έμμισθο» το Υποθηκοφυλακείο Πύργου και άλλα 17 ακόμα.

Για να τον ευχαριστήσουν μετά τη θετική εξέλιξη, του δώρισαν μάλιστα και το πορτρέτο του, έναν εξαιρετικό πίνακα ζωγραφικής,  μαζί με την αγάπη τους. Θετικά ακόμα συνέβαλαν, όπου και όποτε τους ζητήθηκε και ο Δ. Καλαματιανός και ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Η διευκρίνιση ήταν απαραίτητη, γιατί είπαμε, τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους…

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 03/06/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος