FOLLOW US: facebook twitter

Καθολική στήριξη στον 16χρονο Γιάννη, στον φιλανθρωπικό αγώνα της Γαστούνης

Ημερομηνία: 07-05-2022 | Συντάκτης:

Η οργάνωση «Δίνουμε αγάπη, δίνουμε ζωή» των Ντέγιαν Μιλοσέσκι, Στάθη Χαραλαμπόπουλου, Γιώργου Γιαννακόπουλου, Νίκου Παναγόπουλου, Πάρη Κωνσταντόπουλου, Τάκη Διαμαντόπουλου, Κώστα Βαγγόπουλου, Διονύση Κακολύρη και άλλων Ηλείων ποδοσφαιριστών και μη, διοργάνωσε σήμερα, στο γήπεδο Γαστούνης, φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου με επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Ηλείας, για τον 16χρονο Γιάννη Μεμπέλλι από τα Καβάσιλα, που πάσχει από τα 6 του χρόνια από μια σπάνια ασθένεια, που λέγεται σηραγγώδες αιμαγγείωμα του εγκεφάλου.

Ο αγώνας συγκέντρωσε πολύ κόσμο στο Στάδιο Γαστούνης και τα έσοδα από τα εισιτήρια δόθηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού στην οικογένεια του Γιάννη Μεμπέλι, που παραβρέθηκε σύσσωμη στον αγώνα, μαζί με τον Γιάννη, ο πατέρας του Δημήτρης, η μητέρα του Ελόνα και η αδερφή του Άννα Μαρία. Νωρίτερα, από τις 4μ.μ., έπαιξαν ποδόσφαιρο 250 παιδιά από Ακαδημίες του νομού και στις 6.20μ.μ. ξεκίνησε ο αγώνας μεταξύ των επιλέκτων Ηλείας με προπονητές τους Αλέξη Γαλάνη, Μιχάλη Παπουτσή στη μπλε ομάδα και τους Αλέξη Γαβριλόπουλο, Ερνέστο Λυμπέρη στην λευκή ομάδα. Την σέντρα του αγώνα έκανε συμβολικά ο Μάριος Φωτόπουλος, ο οποίος ανήκει σε ένα από τα παιδιά που η οργάνωση «Δίνουμε αγάπη, δίνουμε ζωή» είχε διοργανώσει φιλανθρωπικό αγώνα πριν λίγα χρόνια και είχε συμβάλει στο να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχτηκε η λευκή ομάδα με σκορ 3-2. Το 1-0 έκανε ο Σταθάτος στο 5΄, το 1-1 ο Γεωργιόπουλος στο 18΄, το 2-1 ο Γ. Πολίτης με απευθείας φάουλ στο 38΄, το 2-2 στο 85΄ ο Λιόσης και το 3-2 στο 90΄ με πέναλτι ο Βατσής.


Κώστας Πλιάγκος


*Αναλυτικό ρεπορτάζ και περισσότερες φωτογραφίες στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος