FOLLOW US: facebook twitter

Καθαρισμός Παραλιών από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 01-06-2021 | Συντάκτης:

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης νωρίτερα από ποτέ άλλοτε, ολοκληρώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον καθαρισμό των παραλιών του Δήμου μας, από ειδικά συνεργεία, προκειμένου έγκαιρα οι παραλίες να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, για να υποδεχτούν τους λουόμενους.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. μαζί με τους Αντιδημάρχους κ. Βαγγελάκο Π. και κ. Σίνο Ν. πραγματοποίησαν αυτοψία κατά τις εργασίες καθαρισμού των παραλιών, και δήλωσε:

«Καθαρές Παραλίες ίσον Σεβασμός στο Περιβάλλον. Οι παραλίες μας είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους Συνδημότες μας, αλλά και τους επισκέπτες, ώστε να απολαύσουν τις όμορφες παραλίες που προσφέρει απλόχερα το φυσικό κάλλος του Δήμου μας».

Ειδικότερα, εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των προϊόντων αναμόχλευσης,  απομάκρυνση απορριμμάτων, πλαστικά, χαρτιά, γυαλιά, καθώς και διαμόρφωση των ακτών.

Όλες οι εργασίες έγιναν με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου καλεί τους επιχειρηματίες, τους Δημότες και τους επισκέπτες, να γίνουν αρωγοί στη διατήρηση της καθαριότητας της θάλασσας, και των ακτών, σεβόμενοι το περιβάλλον.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος