FOLLOW US: facebook twitter

Καθαρισμό & απολύμανση της κεντρικής δεξαμενής προγραμματίζει η ΔΕΥΑ Ζαχάρως στην Ν. Φιγαλεία

Ημερομηνία: 03-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ζαχάρως Δημήτρη Κλημαντίρη ο προγραμματισμός για τον γενικό καθαρισμό και την απολύμανση της κεντρικής δεξαμενής της πόλης της Νέας Φιγαλείας κάτι που έχει να υλοποιηθεί αρκετά χρόνια σε μεγάλο βαθμό.

Όπως ανέφερε ο κος Κλημαντίρης στο #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

“Η περιοχή της Νέας Φιγαλείας και του συνοικισμού της, της Φασκομηλιάς δεν αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της σεζόν προβλήματα στην υδροδότηση πέραν κάποιον ειδικών περιπτώσεων σε οικίες ξεχωριστά. Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ και Υπεύθυνος για τη Δ.Ε Φιγαλείας Νίκος Καράπαπας είχε συνεχώς στη διάθεσή του συνεργείο για την αποκατάσταση των βλαβών είτε που προ-υπήρχαν είτε που καταγράφηκαν τις ημέρες του Καλοκαιριού.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που διαθέσαμε και διπλό συνεργείο στη περιοχή ενώ πραγματοποιήθηκαν και αυτοψίες σε οικίες όπου καταγράφηκαν προβλήματα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον κύριο Καράπαπα όσο και όλο το προσωπικό της ΔΕΥΑ για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού καθώς και μελλοντικά, αλλά και για τον αγώνα σε καθημερινή βάση να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα υδροδότησης υπάρχουν.

Σύντομα θα εκτελεστούν και εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης της κεντρικής δεξαμενής της Νέας Φιγαλείας για τις οποίες η ΔΕΥΑ θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος