FOLLOW US: facebook twitter

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μαζί Μπροστά» του Κωνσταντίνου Νικολούτσου

Ημερομηνία: 07-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με Στελέχη και υποψηφίους της παράταξης ο κ. Νικολούτσος κατέθεσε το βράδυ της Κυριακής τον συνδυασμό για τις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου και με αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών, δήλωσε αμέως μετά την κατάθεση στο Πρωτοδικείο Ηλείας:

«Καταθέσαμε τον συνδυασμό μας για τις Δημοτικές εκλογές της 26η Μαΐου προσβλέπουμε στην εμπιστοσύνη που θα μας αντιμετωπίσει ο Πυργιώτικος λαός, για μια πόλη καθαρότερη, ομορφότερη και φιλικότερη, μια πόλη που θα κρατήσει τον κόσμο της και τους νέους ανθρώπους στον τόπο μας.

Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια καλή προεκλογική εκστρατεία και μέσα από αυτή θα μπορούμε να έχουμε και σημαντικά συμπεράσματα για το καλό της πόλης μας, ούτος ώστε να μπορούμε με σταθερά βήματα να μπούμε στο νέο αναπτυξιακό δρόμο που όλοι αναμένουμε.

Θα πρέπει αυτός ο δρόμος να οδηγήσει τον Δήμο μας το επόμενο διάστημα πιο μπροστά. Η δημοτική μας πρόταση αγκαλιάζει όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, ανθρώπους όλων των ηλικιών και κυρίως την ελπίδα για το ζητούμενο ενός καλύτερου μέλλοντος για το τόπο μας. Μαζί λοιπόν μπροστά, μαζί για τη μεγάλη νίκη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος