FOLLOW US: facebook twitter

Κατασχέθηκαν τουλάχιστον 120 κιλά χασίς!: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών στην Ηλεία με «βαποράκια» σε Πάτρα, Αγρίνιο και Αθήνα

Ημερομηνία: 19-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Αμαλιάδα και άλλες περιοχές της Ηλείας, για την εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος που διακινούσε πολύ μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί 14 άτομα, συλλήψεις έχουν γίνει και σε Βαρθολομιό – Λυγιά και Καβάσιλα, ενώ οι συλληφθέντες είναι Έλληνες και αλλοδαποί μεταξύ των οποίων και γυναίκες, ενώ έχουν κατασχεθεί τουλάχιστον 120 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και αρκετά όπλα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες το κύκλωμα τροφοδοτούσε με ναρκωτικά, κοκαϊνη, ηρωίνη και κάνναβη, ολόκληρο το νομό Ηλείας, καθώς, επίσης «βαποράκια» στην Πάτρα, το Αγρίνιο και την Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση, πιθανόν σήμερα θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τις Αρχές,  ενώ οι συλληφθέντες κρατούνται και ανακρίνονται και θα οδηγηθούν μπορεί και σήμερα στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος