FOLLOW US: facebook twitter

Καταγγελία Δημάρχου Ανδρίτσαινας Κρεστένων Σ. Μπαλιούκου: «Φτάνει πια με τις διακοπές ρεύματος!»

Ημερομηνία: 01-12-2021 | Συντάκτης:

Καταγγελία Δημάρχου Ανδρίτσαινας Κρεστένων Σ. Μπαλιούκου προς ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. και ΔΕΗ: «Φτάνει πια με τις διακοπές ρεύματος!»


Την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Ανδρίτσαινας Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκου έχουν προκαλέσει οι ξαφνικές πολύωρες διακοπές ρεύματος σε ολόκληρο το Δήμο και με καταγγελία- διαμαρτυρία του προς την ΔΕΔΔΗΕ και τη ΔΕΗ απευθύνει έκκληση και αυστηρή προειδοποίηση για άμεση λύση του προβλήματος.

Στην επιστολή καταγγελία του, προς τη ΔΕΔΔΗΕ και τη ΔΕΗ την οποία κοινοποιεί στους Ηλείους Βουλευτές, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, επισημαίνει:

«Φτάνει πια με τις διακοπές ρεύματος!

Ως δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων καταγγέλλω την ταλαιπωρία που υφίσταται ο Δήμος μας από τις συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος. Ειδικά το τελευταίο διάστημα, οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες, όπως για παράδειγμα τα ελαιοτριβεία για τα οποία αυτή είναι η περίοδος αιχμής, του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων, υποφέρουν από τις ξαφνικές πολύωρες διακοπές, που έχουν βαρύ οικονομικό κόστος, αλλά και θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Επιπλέον, όλες οι δημοτικές εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τα οποία επωμίζονται οι πολίτες χωρίς να ευθύνονται.

Δυστυχώς, οι διακοπές συνεχίζονται με απόλυτη ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι οι συνεχόμενες και πολύωρες διακοπές ρεύματος οφείλονται σε οτιδήποτε άλλο πέρα από την παλαιότητα των δικτύων και την ελλιπή τους συντήρηση.

Απευθύνω έκκληση και αυστηρή προειδοποίηση, προς κάθε αρμόδιο: Μην παίζετε με την τύχη ενός καθαρά αγροτικού Δήμου που προσπαθεί αδιάκοπα και με πολύ κόπο των κατοίκων του να ανταπεξέλθει στις δύσκολες μέρες που βιώνει ο τόπος μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος