FOLLOW US: facebook twitter

«Ο Πόλεμος της Κουτσουλιάς» σκόρπισε παιδικά χαμόγελα: Κατάμεστο και τις τρεις μέρες το Λαζαράκειο για την παράσταση της Θ.Ο «ερασιΤΕΧΝΕΣ»

Ημερομηνία: 26-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από την Παρασκευή της πρεμιέρας έως και χθες το βράδυ, η πλατεία και οι εξώστες του Λαζαράκειου στην Αμαλιάδα, γέμισαν χαρούμενες παιδικές- και όχι μόνο-  φωνές και χαμόγελα! Η αυλαία άνοιξε και ο “Πόλεμος της κουτσουλιάς” πήρε σάρκα και οστά, Η θεατρική ομάδα «ερασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας, ανέβασε μια εκπληκτική παράσταση, με το τελευταίο έργο του μεγάλου παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά, με ερμηνείες εκπληκτικές, υπέροχα κοστούμια, φανταστικά σκηνικά, μουσική, τραγούδια, χορό και βεβαίως πολλά μηνύματα. Η κατεργαριά και το ψέμα μπορεί πολλές φορές να δηλητηριάζουν τη ζωή μας, όμως η αλήθεια και η αγάπη πάντα νικούν στο τέλος. Το έργο μιλάει  για αγάπη, για φιλία, για τους «κακούς», για όλα αυτά που συναντάμε κάθε μέρα γύρω μας. Ένα συναρπαστικό, αντιπολεμικό έργο που πρέπει να δουν μικροί και μεγάλοι.

Στην παράσταση, πολλές οι μαμάδες, λιγότεροι οι μπαμπάδες,  με ευτυχισμένα παιδιά δίπλα τους. Πολύ πιο λίγα παιδιά και με τους δύο γονείς. Κάποια στιγμή μια μικρή στο διάλειμμα αγκάλιασε και τους δύο γονείς και τους έδωσε ένα φιλί χωρίς να μιλήσει. με ένα φιλί είπε …ένα ευχαριστώ για την ευτυχία να είναι μαζί! Μια παράσταση λοιπόν έγινε αιτία και αφορμή να πάει θέατρο όλη η οικογένεια! Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης της παράστασης Χάρης Κότσιφας στέλνοντας ένα ξεκάθαρο και αισιόδοξο μήνυμα: « Η ευτυχία των παιδιών είναι πολύ μεγάλο πράγμα! Αφήστε στην άκρη τα χρόνια σας πάρτε το παιδί που έχουμε όλοι μέσα μας, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας , κλείστε θέσεις και ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί. Έχουμε ανάγκη όλοι να γίνουμε παιδιά έχουν ανάγκη τα παιδιά μας να μάθουν ότι στα παραμύθια κρύβονται μεγάλες αλήθειες. Κλείστε έγκαιρα θέσεις για το επόμενο Παρασκυοσαββατοκύριακο»!

Συνεχίζονται οι παραστάσεις

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν και αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα:

Παρασκευή 29/11 στις 20:00

Σάββατο 30/11 στις 20:00

Κυριακή 1/12 διπλές παραστάσεις 11:00 & 18:00

Κλείστε άμεσα θέση στο τηλέφωνο 6977909904


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος