FOLLOW US: facebook twitter

Εθιμοτυπική επίσκεψη Αργυρόπουλου στο Μητροπολίτη Ηλείας: «Καταλυτική η συμβολή Γερμανού στη λύση του προβλήματος των σκουπιδιών»

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ. Γερμανό επισκέφθηκε ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Όραμα Δημιουργίας» και υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος, συνοδευόμενος από τους Θοδωρή Κόρδα Δημοτικό Σύμβουλο και Νικόλαο Ζαχαριάδη Θεολόγο – Συγγραφέα. Παρά το γεγονός ότι ο  σκοπός της επίσκεψης ήταν εθιμοτυπικός, η ημίωρη συζήτηση που είχαν περιστράφηκε και σε θέματα που αφορούν το δήμο.

Σε δηλωσή του αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Αργυρόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι γνωστό ότι ο Σεβασμιότατος εκτός από το σπουδαίο ποιμαντικό έργο του έχει να επιδείξει και μια ουσιαστική προσφορά στην τοπική μας κοινωνία. Αυτό επιβεβαιώνεται από τους προυπολογισμούς και τους απολογισμούς που καταθέτει κάθε χρόνο η Μητρόπολη Ηλείας. Η συνεισφορά του για τη φιλοξενία φοιτητών στον Πύργο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, η ενίσχυση απόρων οικογενειών και αρίστων μαθητών, η λειτουργία γηροκομείων, οι παρεμβάσεις του για την κοινωνική ένταξη των Ρομά είναι σε όλους μας γνωστά. Όπως γνωστή είναι και η καταλυτική συμβολή του στην επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των σκουπιδιών καθώς αν δεν είχε παραχωρηθεί το οικόπεδο της Τριανταφυλλιάς στο ΦΟΔΣΑ, από το 1990, τώρα δεν θα μιλούσαμε για μόνιμη λύση με την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του εργοστασίου»

Από την πλευρά του ο κ. Γερμάνος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο δήμαρχο, υπενθυμίζοντας τη γνωστή ρήση του Πλάτωνα «Ή οι φιλόσοφοι να γίνουν άρχοντες ή οι άρχοντες, φιλόσοφοι», για να διοικηθεί ο δήμος σωστά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος