FOLLOW US: facebook twitter

Καταιγιστικός για τον δρόμο

Ημερομηνία: 29-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Καυστικός και αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας Παντελής Παπαναγιώτου κατά τη χθεσινή εμφάνισή του στον ΣΚΑΪ, με θέμα την Πατρών – Πύργου.

Ως θύμα του δρόμου και ο ίδιος πριν από 32 χρόνια, τόνισε πως όλο αυτό το διάστημα  δεν έχει αλλάξει τίποτα και πως η Ομοσπονδία ΑμεΑ θα επιδιώξει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Υποδομών γιατί πλέον φτάσαμε στο απροχώρητο.

Είμαι ένα από τα θύματα αυτού του δρόμου καρμανιόλα.

Είναι ο δρόμος με τις 220 διαβάσεις, με 421 και πλέον εικονοστάσια δεξιά και αριστερά, είναι ο δρόμος που όταν βρέχει δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις τα δεύτερα φανάρια στην είσοδο της πόλης του Πύργου, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν αλλαχτεί 22 φορές, γλιστράει, πέφτουν  οι νταλίκες επάνω, έχουν γίνει και δύο θανατηφόρα.

Είναι ο δρόμος που θα περάσει το τρακτέρ και θα αφήσει τις λάσπες, είναι ο δρόμος που περνάει μέσα από οικισμούς, πριν δύο χρόνια έφυγε το γαϊδουράκι δίπλα από τον αγρό και σκότωσε έναν οδηγό.

Είναι ο δρόμος εκεί στην περιοχή της φράουλας που μπαίνουν ποδήλατα από τους μετανάστες, είναι ο δρόμος των 73 χλμ, χωρίς βουνά, χωρίς γκρεμούς, ένας εύκολος δρόμος να φτιαχτεί.

Είναι ο δρόμος που τουλάχιστον 2000 δημόσιοι υπάλληλοι από τους όμορους δήμους τον χρησιμοποιούν καθημερινά με κίνδυνο τη ζωή τους.

Είναι ο δρόμος που περνούν τα τουριστικά λεωφορεία για την Αρχαία Ολυμπία” είπε μεταξύ άλλων.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 29/9/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος