FOLLOW US: facebook twitter

Καταγγέλλουν διάλυση και «λουκέτο»

Ημερομηνία: 21-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε χθες το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΝΜ Αμαλιάδας, μετά την απόφαση του διοικητή του ΓΝ Ηλείας, Χρ. Χριστόπουλου, να μετακινηθεί ο ένας εκ των δυο ειδικευμένων χειρουργών στο Νοσοκομείο του Πύργο, ο οποίος μόλις πρόσφατα διορίστηκε μόνιμος.

Όπως επισημαίνουν, το εφημεριακό πρόγραμμα καταρρέει και αυτή η απόφαση θα συμπαρασύρει και τους ορθοπεδικούς σε μετακίνηση, βάζοντας ουσιαστικά «λουκέτο» στη ΝΜ Αμαλιάδας, και κάνουν λόγο για «εβδομάδα των παθών».

«Μέχρι χθες είχαμε δύο γενικούς χειρουργούς, δύο ορθοπεδικούς και δυο αναισθησιολόγους που έδιναν 12 εφημερίες νομού ως χειρουργικός τομέας.

Με την αποχώρηση του  χειρουργού  το εφημεριακό πρόγραμμα καταρρέει, ο χειρουργικός τομέας με ένα γιατρό είναι αδύνατον να λειτουργήσει και θα συμπαρασύρει και τους ορθοπεδικούς βάζοντας ταφόπλακα στον πάλε ποτέ ισχυρό τομέα του πρώην νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Ό,τι και αν έχουμε πει ότι, ό,τι και αν έχουμε γράψει ,οι άνθρωποι που χειρίζονται την δημόσια υγεία στην Ηλεία έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Οι παθολόγοι παραιτούνται, οι χειρουργοί μετακινούνται και οι ασθενείς δυστυχώς πληρώνουν την ανεπάρκεια και την αδιαφορία των διοικούντων.

Ετοιμάζουν την χαριστική βολή  στη δημόσια υγεία..

Όλα τα υπόλοιπα για χρηματοδότηση νέας πτέρυγας  και ενεργειακή αναβάθμιση μόνο ως τραγικό  αστείο ταιριάζουν στην περίπτωση» αναφέρουν μεταξύ άλλων και προανήγγειλαν στάση εργασίας και συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου μας για αύριο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 21/04/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος