FOLLOW US: facebook twitter

Kαταγγελία για ξυλοδαρμό ΑμεΑ από αστυνομικούς στο Λευκοχώρι Γαστούνης

Ημερομηνία: 10-04-2020 | Συντάκτης:

Τον ξυλοδαρμό ενός 22χρονου ατόμου με ειδικές ανάγκες από αστυνομικούς το βράδυ της Πέμπτης καταγγέλλουν κάτοικοι του Λευκοχωρίου Γαστούνης και οι συγγενείς του θύματος.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, ο οποίος ανάρτησε και φωτογραφίες του 22χρονου στο FACEBOOK, αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες και τον ξυλοκοπούσαν και στο τέλος το μόνο που είπαν ως δικαιολογία ήταν «δεν το γνωρίζαμε, κάναμε λάθος».

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑμέΑ Ήλις, Αγαθή Ρηγοπούλου, ανέφερε ότι μετέβη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, αφήνοντας αιχμές για την αντιμετώπιση που είχε.

«Εκτός απο μαθητής του ΕΕΕΕΚ είναι και μέλος του Συλλόγου “ΗΛΙΣ” το παιδί. Οπότε θεώρησα σωστό να πάω στην Αστυνομική Διεύθυνση Πύργου να ενημερωθώ. Αρνήθηκαν τον ξυλοδαρμό του παιδιού, το θεώρησαν ως ένα ατυχές γεγονός, με ένταση της φωνής μήπως και φοβηθώ…. Διαβάστε και καμαρώστε τα της εξουσίας συμπεριφορές», έγραψε.

Από την πλευρά της αστυνομίας διαψεύδεται ο ισχυρισμος περί ξυλοδαρμού, ωστόσο τονίστηκε ότι είναι σε εξέλιξη η πλήρης διερεύνηση της καταγγελίας.

Φωτο: Ανδρέας Παπαδόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος