FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως: Καταγγελία για τη μείωση του χρόνου παράτασης άσκησης του προληπτικού ελέγχου

Ημερομηνία: 17-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τη νέα τροπολογία μείωσης του χρόνου παράτασης για την άσκηση του προληπτικού ελέγχου στις δαπάνες των ΟΤΑ από το Ελεγκτικό Συνέδριο κατά πέντε μήνες και συγκεκριμένα μέχρι τις 31 Ιουλίου 2019, αντί της 31 Δεκεμβρίου 2019, καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως.

Όπως σημειώνει, μόλις στις 30 Απριλίου 2019, το Υπουργείο Εσωτερικών με εγκύκλιο του ενημέρωνε Δήμους και Περιφέρειες για την παράταση της άσκησης του προληπτικού ελέγχου μέχρι το τέλος του χρόνου και με νέα τροπολογία που κατατέθηκε προχθές στη Βουλή, μειώνει το χρόνο παράτασης κατά 5 μήνες. «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., καλεί τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο να αποσύρει άμεσα την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή για την μείωση της παράτασης της άσκησης του Προληπτικού Ελέγχου στις δαπάνες των Ο.Τ.Α. από το Ελεγκτικό Συνέδριο και να τηρήσει τις δεσμεύσεις του στους εκπροσώπους των Εργαζομένων με την άμεση συγκρότηση της Ομάδας Έργου όπως είχε αποφασισθεί στη συνάντηση μαζί τους».

Ανακοίνωση και για Κατασκηνώσεις

Εξάλλου με κατεπείγουσα ανακοίνωση, ενημερώνουν τους δημοτικούς υπαλλήλους σχετικά με την αποστολή των παιδιών στις κατασκηνώσεις του πρώην ΤΥΔΚΥ, ότι ο διαγωνισμός για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα διεξάγεται το μήνα Μάιο από τον ΕΦΚΑ και οι ασφαλισμένοι του πρώην ΤΥΔΚΥ θα κληθούν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τους Νομούς της Περιφέρειας στα πρώην υποκαταστήματα ΙΚΑ. «Επειδή οι Ιδιωτικές Κατασκηνώσεις ήδη κλείνουν τις θέσεις συμμετοχής, καλούνται οι συνάδελφοι-ασφαλισμένοι του Τομέα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (πρώην Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.) να δηλώνουν στις κατασκηνώσεις προτίμησής τους τη συμμετοχή των παιδιών τους, προκειμένου να κατοχυρώσουν τις θέσεις. Επισημαίνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά ηλικιών από 6 έως 14 ετών, δηλαδή όσα έχουν γεννηθεί από 1-1-2005 έως 31-12-2013. Επίσης μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά της κατηγορίας Α.Μ.Ε.Α. ηλικιών από 6 έως 16 ετών για την Δ΄ Κατασκηνωτική Περίοδο και για όσες κατασκηνώσεις προσφέρουν ανάλογο πρόγραμμα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος