FOLLOW US: facebook twitter

Καταγγελία 14χρονου για απόπειρα αρπαγής του στο κέντρο του Πύργου!

Ημερομηνία: 26-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

Την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου

-Τον πλησίασαν δύο άνδρες που μιλούσαν σπαστά ελληνικά λέγοντάς του πως τους έστειλε η μαμά του να τον πάνε σπίτι!

Περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου στον Πύργο ερευνούν από χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, ύστερα από σχετική καταγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής», οι γονείς ενός 14χρονου κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές ότι λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ένα μαύρο βαν χωρίς πινακίδες προσέγγισε τον γιο τους στην οδό Παυσανίου, την ώρα που αυτός μετέβαινε στο φροντιστήριο όπου φοιτά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο όχημα επέβαιναν δυο άνδρες, ο ένας εκ των οποίων φώναξε τον 14χρονο με σπαστά ελληνικά, λέγοντας του «έλα εδώ, με έστειλε η μαμά σου να σε πάμε σπίτι, έλα να σε βάλουμε στο αμάξι..». Το 14χρονο αγόρι, παρά το αρχικό «πάγωμα» αποκρίθηκε στον άνδρα ότι «εντάξει θα μπω μόνος μου» θέλοντας να κερδίσει χρόνο αντιλαμβανόμενος ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Εκείνη τη στιγμή, ο ένας από τους δυο άνδρες βγήκε από το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς το παιδί, το οποίο φανερά τρομαγμένο φώναξε και έτρεξε μπαίνοντας στο φροντιστήριο. Οι δυο άνδρες έκαναν αναστροφή με το μαύρο βανάκι στην οδό Παυσανίου και εξαφανίστηκαν, ενώ το παιδί ενημέρωσε αμέσως την καθηγήτριά του και εκείνη με τη σειρά της τους γονείς του.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι γονείς και το παιδί μετέβησαν στην Αστυνομία όπου και κατήγγειλαν το συμβάν, ενώ κατέθεσαν και σημαντικές λεπτομέρειες για όλα όσα προηγήθηκαν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου αξιοποίησαν όλα τα στοιχεία και λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν ένα μαύρο βανάκι με συγκεκριμένα «σημάδια» που το παιδί είχε αναφέρει, στην Αμαλιάδα, με πινακίδες όμως από τη Βουλγαρία, το οποίο και εξετάζεται προσεκτικά…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος