FOLLOW US: facebook twitter

Καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου: «Αυταρχική και απαξιωτική επίθεση Χριστόπουλου στην πρόεδρο των εργαζομένων Μ. Κερερέ»

Ημερομηνία: 11-03-2021 | Συντάκτης:

Απρόκλητη, αυταρχική και απαξιωτική επίθεση καταγγέλλει το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου ότι δέχτηκε η πρόεδρος τους Μαλβίνα Κερερέ από τον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Χρήστο Χριστόπουλο στη διάρκεια συνάντησης τους για τη διευθέτηση θεμάτων που άπτονται την προφύλαξη και ασφάλεια των εργαζομένων και των ασθενών από τον Covid-19!

Με ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου, καταγγέλλει τον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας κ. Χριστόπουλο για αυταρχική και απαξιωτική συμπεριφορά, τονίζοντας πως «με απρεπή και απαξιωτικό τρόπο χαρακτήρισε την πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ως «τελευταία τρύπα του ζουρνά», για έγγραφο που είχε καταθέσει ο Σύλλογος με τις θέσεις του, σε θέματα που άπτονται της προφύλαξης και της ασφάλειας των εργαζομένων και των ασθενών- πολιτών από την πανδημία covid-19».

Στην καταγγελία τους, επισημαίνουν ακόμα ότι «η συμπεριφορά αυτή καταδεικνύει την στάση του Διοικητή για τους εκπροσώπους και κατά επέκταση για τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Πύργου. Το ΔΣ δηλώνει ότι δεν εκφοβίζεται αλλά με τόλμη και αποφασιστικότητα θα συνεχίζει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, ότι έχει χαθεί πλέον ο έλεγχος από τον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας στην πιο κρίσιμη περίοδο που έχει βρεθεί ποτέ το προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος