FOLLOW US: facebook twitter

«Κατά λάθος… ψέμα»: Με την κωμωδία του Άντονι Νίλσον η Θ.Ο ΕρασιΤΕΧΝΕΣ Αμαλιάδα ανοίγει με το δεξί την νέα θεατρική σεζόν

Ημερομηνία: 28-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Παρόλο που οι καιροί είναι δύσκολοι και ο κορονοϊός κάθε μέρα μας φυλά και νέες εκπλήξεις και βεβαίως νέα μέτρα, η θεατρική ομάδα ΕρασιΤΕΧΝΕΣ Αμαλιάδας, αποφάσισε όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης της Ομάδς Χάρης Κότσιφας, με προσοχή, τόλμη και αγάπη για τους θεατές και το θέατρο να ξεκινήσει την προετοιμασία του νέου της έργου.

Έτσι λοιπόν το έργο που επιλέχθηκε για την νέα θεατρική σεζόν, είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία, γιατί το γέλιο το έχουμε ανάγκη τούτους τους καιρούς, του σκωτσέζου συγγραφέα AntoniNeilson, “Κατά λάθος… ψέμα”, ένα κείμενο, που συνδυάζει το γέλιο με τη συγκίνηση και την ψυχαγωγία με τον προβληματισμό. Το έργο διαπραγματεύεται την ορθότητα του «κατά συνθήκη ψεύδους» Πρέπει να υπάρχει; δίνει λύσεις; και αν ναι, με τι ανταλλάγματα;Το έργο για πολλά χρόνια παίχτηκε στην Αθήνα από το δίδυμο Φιλιππίδη – Χαϊκάλη με μεγάλη επιτυχία και τίτλο “Ψέμα στο ψέμα”  όπου υποδύονται ένα απολαυστικό αστυνομικό δίδυμο δίνοντας ρεσιτάλ υποκριτικής.

Η Θ.Ο ΕρασιΤΕΧΝΕΣ θα είναι φέτος ανανεωμένη, με παλαιά και νέα μέλη, καθώς  πρόσφατα πριν την επιλογή του έργου είχε απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους όσους ήθελαν να κάνουν μαζί αυτό το  “ταξίδι” στο μαγικό χώρο του θεάτρου και να αποκτήσουν μια νεα εμπειρία συμμετέχοντας στην Ομάδα.

Τέλος, όπως αναφέρει στο σημείωμά του ο σκηνοθέτης Χάρης Κότσιφας“Περιμένοντας λοιπόν τις εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα ανέβει το έργο μας. Μείνετε συντονισμένοι και υγιείς..”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος