FOLLOW US: facebook twitter

Κάρτα εισόδου και e-θύρες στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 11-11-2021 | Συντάκτης:

Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο Ήλιδας οι αποφάσεις του «Ηλείου»


Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Με νέο πλαίσιο κανόνων θα λειτουργεί πλέον το αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, καθώς το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την απόφαση του Νομικού Προσώπου «Ο Ηλείος», σύμφωνα με την οποία θα λειτουργήσουν ηλεκτρονικές θύρες και η είσοδος των αθλούμενων θα γίνεται μόνο με τη χρήση κάρτας εισόδου.

Η κάρτα εισόδου θα κοστίζει 15 ευρώ για όσους αθλούμενους είναι μέλη αθλητικών σωματείων κα το ποσό θα κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του «Ηλείου». Για τους όσους αθλούνται ελεύθερα, προβλέπεται δωρεάν είσοδος για την περίοδο 2021-2022, αφού πρώτα προμηθευτούν την κάρτα από το γραφείο διεύθυνσης του «Ηλείου». Η ισχύς της κάρτας είναι ετήσια, θα εκδίδεται κάθε Σεπτέμβριο και θα ανανεώνεται κάθε χρόνο. Επίσης, τα αθλητικά σωματεία είναι υποχρεωμένα να προσκομίζουν στον «Ηλείο» τις λίστες με τα ονόματα των αθλητών-μελών τους.

Όσον αφορά την είσοδο στο αθλητικό κέντρο, οι δύο ηλεκτρονικές θύρες που βρίσκονται στη νότια πλευρά του αθλητικού κέντρου, θα χρησιμοποιούνται μόνο για είσοδο στο αθλητικό κέντρο, ενώ η μία ηλεκτρονική θύρα που βρίσκεται στη δυτική είσοδο του αθλητικού κέντρου (προπύλαια), θα χρησιμοποιείται για την είσοδο και την έξοδο των αθλούμενων. Τμήμα της σιδερένιας πόρτας που βρίσκεται στη νότια πλευρά του αθλητικού κέντρου, δίπλα στις δύο εισόδους, θα τροποποιηθεί έτσι ώστε να λειτουργεί μόνο ως έξοδος προς αποφυγή συγχρωτισμού. Σε περίπτωση διεξαγωγής αγώνων, ή άλλων εκδηλώσεων, θα ανοίγει όλη και θα λειτουργεί ως είσοδος –έξοδος για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οι δύο προτάσεις της πλειοψηφίας –για κάρτα εισόδου και ηλεκτρονικές θύρες- εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, καθώς καταψηφίστηκε από την αντιπολίτευση. Η Λαϊκή Συσπείρωση καταψήφισε αμφότερες «με το αιτιολογικό ότι πρόκειται για την επιβολή ενός ακόμα χαρατσιού από τον ΗΛΕΙΟ και τον δήμο στους δημότες», όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μ. Παπαγιαννόπουλος,

Ηλ. Ευσταθόπουλος και Παν. Μαυρίκος. Ο Γ. Κράλλης καταψήφισε την πρόταση για τις ηλεκτρονικές θύρες, ενώ οι κ. Νικολόπουλος και Παναγόπουλος ψήφισαν Λευκό και στις δύο προτάσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος