FOLLOW US: facebook twitter

Καρτ ποστάλ: Ορφέας Αυγουστίδης και Ελένη Μπούκλη στη σειρά της ΕΡΤ1

Ημερομηνία: 24-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Συνεχίζονται στην Κρήτη τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ1 που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ και αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, με διαφορετικούς κάθε φορά ηθοποιούς.

Συνδετικός κρίκος των ιστοριών ένας ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος, ο Τζόζεφ (Aνδρέας Κωνσταντίνου), ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του, για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη σ’ ένα συναρπαστικό και δυναμικό ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο της ψυχής του, μέσα από το οποίο θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων, καθώς μέσα από κάθε ιστορία ξετυλίγεται ένας ολόκληρος κόσμος, ενώ κάθε τέλος αποτελεί μια καινούργια αρχή!

«Ο Παπάς και ο Παπαγάλος» είναι ο τίτλος του επεισοδίου, που γυρίζεται αυτή την περίοδο στην Κριτσά, ένα παραδοσιακό και γραφικό χωριό χτισμένο στους πρόποδες του βουνού Κάστελλος, κοντά στον Άγιο Νικόλαο με τους ήρωες να ενσαρκώνουν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Ελένη Μπούκλη.

Ο Τζόζεφ σε μία από τις εξορμήσεις του για τρέξιμο, θα γνωρίσει σ’ ένα μικρό ορεινό χωριό τον παπα-Σταύρο (Ορφέας Αυγουστίδης), ο οποίος είναι αφοσιωμένος στο εκκλησιαστικό του λειτούργημα κι έχει μοναδική συντροφιά έναν φλύαρο παπαγάλο.

Ο νεαρός ιερέας ερωτεύεται όμως, την Κατερίνα (Ελένη Μπούκλη), την όμορφη και καλοσυνάτη δασκάλα του χωριού. Η καρδιά και η ψυχή του αναστατώνονται για πρώτη φορά, όσο και να προσπαθεί να τις δαμάσει.

Η σειρά φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιώργου Παπαβασιλείου και την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, τη Βικτόρια Χίσλοπ, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*), η Δώρα Μασκλαβάνου και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος.

Η Καρτ Ποστάλ θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην ΕΡΤ1 στις αρχές της νέας σεζόν και δικαιολογημένα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον…!

Πηγή: newsit.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος