FOLLOW US: facebook twitter

Καράτε Πύργου Ολυμπιακή Φλόγα: Βουσδούκου και Κρεμμύδας στην κορυφή του καράτε

Ημερομηνία: 22-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρωταθλητές Ελλάδας ανακηρύχθηκαν δύο παιδιά από τον Πύργο Ηλείας, η Γεωργιάννα Βουσδούκου στην κατηγορία 11 ετών (-36 κιλά) και ο Χαράλαμπος Κρεμμύδας 11 ετών (+50 κιλά), κατακτώντας τα αργυρά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων -Κορασίδων 2023, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 18 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ. Οι αθλητές πλέον στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα Καράτε και θα αγωνίζονται με τα χρώματα της Ελλάδας στους Βαλκανικούς και Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, με πρώτη συμμετοχή στην Κροατία τέλος Μαΐου.

Η Γεωργιάννα Βουσδούκου και ο Χαράλαμπος Κρεμμύδας είναι αθλητές του αθλητικού συλλόγου «Wado Ryu Καράτε Πύργου Ολυμπιακή Φλόγα». Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν ακόμα η Κράλλη Αλεξάνδρα, Σαραντοπούλου Ξανθή, Πράππας Ιωάννης, Πολυδώρου Γεωργία, Σταυρόπουλος Άγγελος και Μαχαίρας Φανούρης.

Η Σαραντόπουλου νικώντας με 10-0, 3-0 και 1-0 χάνοντας στον μικρό τελικό έφτασε στην 4η θέση. Ο Πράππας Ιωάννης έφτασε στον μικρό τελικό και δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια, ενώ η Κράλλη Αλεξάνδρα συμμετέχοντας σε μια ιδιαίτερα σκληρή κατηγορία λίγα δευτερόλεπτα από το τέλος ένας αμφισβητούμενος πόντος της στέρησε το μετάλλιο. Σκληρή μάχη χωρίς μετάλλιο έδωσαν την Κυριακή οι Πολυδώρου, Σταυρόπουλος και Μαχαίρας. Η επιτυχία ήρθε και για τον σύλλογο «Ολυμπιακή Φλόγα Πύργου» που με τις προκρίσεις αυτές κατέληξε στους 30 καλύτερους συλλόγους Καράτε στην Ελλάδα από 250 σωμάτια που υπάρχουν, αλλά και από τα 119 που συμμετείχαν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος