FOLLOW US: facebook twitter

Εμμανουήλ Καραλής: «Κοιτάμε ψηλά…»

Ημερομηνία: 08-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Πυργιώτης πρωταθλητής Ελλάδας στο επί κοντώ δηλώνει αισιόδοξος για την συνέχεια

Ο Πυργιώτης άλτης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, αθλητής του Απόλλωνα Πύργου, ήταν ο νικητής στο επί κοντώ των Ανδρών την Κυριακή στην Πάτρα και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με άλμα στα 5,55μ.. Στη συνέχεια δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 5,72 μ., ώστε να βελτιώσει το φετινό του ρεκόρ. Στον αγώνα δεν συμμετείχε τελικά ο Κώστας Φιλιππίδης, καθώς ήταν προγραμματισμένο να κάνει το εμβόλιο κατά του covid-19.

Ο Καραλής μίλησε μετά τον αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Είμαι για πρώτη φορά πρωταθλητής Ελλάδας αλλά πρωταθλητής και κάτω των 23 ετών. Πήδησα 5.55μ., προσπάθησα να περάσω τα 5.72μ., δεν τα κατάφερα, έτσι είναι ο αθλητισμός, στον επόμενο αγώνα θα μας βγει. Μένω χαρούμενος, ευχαριστώ τον προπονητή μου και τους δικούς μου, κρατάω γερά και κοιτάμε θετικά και ψηλά».

Για το τι θέλει να βελτιώσει από δω και στο εξής και τι να περιμένουμε, είπε: «Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε μια περίοδο μετά τον τραυματισμό μου. Είχα έναν τραυματισμό που με άφησε πίσω δυόμιση μήνες. Κοιτάω να βελτιωθώ γενικώς, επειδή ήμουν εκτός αρκετό καιρό, έχω να βελτιώσω πολύ την τεχνική μου και την απόδοσή μου και από κει και πέρα όλα είναι ανοιχτά και ό,τι έρθει ας έρθει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος