FOLLOW US: facebook twitter

Καραμπόλα με τρεις τραυματίες στο Στρέφι

Ημερομηνία: 06-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σφοδρή η σύγκρουση των οχημάτων στην εθνική οδό Πύργου – Τριπόλεως

troxaio_strefiΜια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και δύο ακόμα άτομα ελαφρότερα σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο πριν από τις εννέα το πρωί της Τρίτης στην Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως. Το ατύχημα συνέβη λίγα μέτρα μετά τη γέφυρα του ποταμού Ενιππέα προς το Στρέφι, σε σύγκρουση τριών οχημάτων.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 34χρονη γυναίκα μάρκας TOYOTA Yaris, εξετράπη της πορείας του όταν προσπάθησε να αποφύγει προπορευόμενο μηχάνημα έργου (JCB) και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσαν δύο αδέρφια ένα κόκκινο Citroen Saxo. Πίσω τους ακολουθούσε ένα ακόμα αυτοκίνητο μάρκας BMW στο οποίο επέβαιναν πατέρας και γιος.

troxaio_strefi2Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε η 34χρονη γυναίκα σοβαρά, ο 35χρονος οδηγός του Saxo ελαφρότερα, όπως και ο 31χρονος οδηγός του BMW. Εκδορές προκλήθηκαν και σε διάφορα σημεία του σώματος του αδερφού του 35χρoνου που επέβαινε το Saxo. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών από Πύργο και Αρχ. Ολυμπία καθώς και προσωπικό της Τροχαίας Πύργου. Με ασθενοφόρα οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Πύργου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στην περιοχή η κυκλοφορία διακόπηκε για αρκετή ώρα και ουρές σχηματίστηκαν στο σημείο καθώς η κίνηση εκείνη την ώρα ήταν αυξημένη λόγω της μετάβασης εκατοντάδων τουριστών από το Κατάκολο στην Ολυμπία με λεωφορεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος