FOLLOW US: facebook twitter

Αντώνης Καράμπελας: Ψέματα και ανακρίβειες του δημάρχου και του προέδρου του ΔΣ δήμου Πύργου

Ημερομηνία: 18-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η παράταξή μας δημόσια καταγγέλει τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ότι χρησιμοποίησαν ΨΕΜΑΤΑ και ΑΝΑΚΡΊΒΕΙΕΣ στις δηλώσεις τους για την αναβληθήσα συνεδρίαση τη 17/08/2021, λόγω μη απαρτίας, και συγκεκριμένα:

1) Ούτε στα θέματα της ημερησίας διάταξης 11/08/2021, ούτε στα θέματα εκτός ημερησίας διάταξης (ενημέρωση 13/08/2021 και ώρα 15:18 υπήρχε θέμα που να αφορά τις πυρκαγιές που έπληξαν κοινότητες του δήμου μας (Πρώτο ψέμα)

2) Τα θέματα εκτός ημερησίας διάταξης ήταν δύο τα εξής: α) λήψη απόφασης υλοποίησης προγράμματος Μαθητίας β) λήψη απόφασης για τον ορισμό συμβούλου στην προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Πύργου και Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για την προμήθεια και τοποθέτηση νέων προσκρουστήρων στο λιμάνι Κατακόλου.

Με την ευκαιρία τους προκαλούμε να μας πουν δημόσια, την ανάδοχο εταιρεία του συγκεκριμένου έργου (όνομα εταιρείας- μετοχολόγιο- έδρα εταιρείας – έργα αντίστοιχα που έχει εκτελέσει)

Θα έχει ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ…

3) Η παράταξή μας δεν συνενοήθηκε και δεν συμφώνησε με καμία άλλη παράταξη της αντιπολίτευσης να απέχει της συνεδρίασης (Δεύτερο ψέμα)

Καλούμε να προχωρήσουν σε δημόσια διόρθωση, διαφορετικά θα θεωρήσουμε την δήλωσή τους ως κοινή συκοφαντία.

4) Η παράταξή μας, με τον επικεφαλή της και με δημοτικούς συμβούλους συμμετείχε σε σημεία εξέλιξης της πυρκαγιάς αλλά σε επίσκεψη πολιτικού αρχηγού σε πυροπληκτη κοινότητα (Βαρβάσαινα) (Τρίτο ψέμα).

Σημειώνουμε ότι συγκεκριμένοι δημοτικοι σύμβουλοι της παράταξής μας, συμμετείχαν ενεργά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς και αντιδήμαρχος μπορεί να το επιβεβαιώσει.

5) Με έγγραφό του ο Δήμαρχος ,ζητά στοιχεία για τις πραγματικά πληγείσες από την πυρκαγιά κοινότητες, αλλά και για κάποιες άλλες που απείχαν χιλιόμετρα από τις εστίες των πυρκαγιών (Τέταρτο ψέμα)

Με ποια κριτήρια επέλεξε τις μη πληγείσες κοινότητες; Γιατί αποδυναμώνει τις ανάγκες των κατοίκων των πραγματικά πληγεισων κοινοτήτων.

Η παράταξή μας” ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ”, έχει καταδείξει ότι επιδιώκει την συνεργασία, την συννενόηση, την εποικοδομητική αντιπολίτευση και απεχθάνεται την (κουτοπονηρη) σκέψη που επιδεικνύει καθημερινά με επικοινωνιακά τερτίπια ο Δήμαρχος.

Η μη συμμετοχή μας στην συνεδρίαση, προέκυψε από την έλλειψη σοβαρότητας και αξιοπιστίας που επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή σε κρίσιμα και επίκαιρα θέματα των Δημοτών μας και όχι για μπάνια των αιρετών, όπως γράφτηκε. Και που απαξιούμε να απαντήσουμε σε γελοιότητες.

Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση πως διαθέτουμε τα στοιχεία για ενέργειες της Δημοτικής Αρχής που άλλα λένε το πρωί και άλλα λένε (ψηφίζουν) το βράδυ.

Αν προκληθούμε, θα το πράξουμε.

Για την παράταξη ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αντώνης Καράμπελας

Υ.Γ. στον Δήμαρχο:

Α)” Λαγός πιπέρι έσπερνε, κακό του κεφαλιού του. “

Β)” Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός, από το ευεργετηθεντα αχάριστο”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος