FOLLOW US: facebook twitter

Καντίνα από «χρυσάφι» στο Κάστρο Κυλλήνης! – Στα 25.000 ευρώ η τιμή εκκίνησης, στις 2 Ιουλίου ο διαγωνισμός

Ημερομηνία: 19-06-2020 | Συντάκτης:

Στις 2 Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για τις καντίνες και τις ξαπλώστρες του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης,  καθώς σε πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής καθορίστηκε το ύψος της τιμής εκκίνησης για το μίσθωμα.

Ακριβότερη περιοχή είναι η θέση «Καλαμιάς» στο Κάστρο Κυλλήνης, έκτασης 15 τ.μ., αφού για την τοποθέτηση καντίνας ορίστηκε ως τιμή πρώτης προσφοράς τα 1.687 ευρώ το τ.μ., ενώ για ομπρέλες και ξαπλώστρες  η τιμή εκκίνησης είναι 26,67 ανάτ.μ. με συνολική έκταση παραχώρησης τα 200 τ.μ. Δεύτερη ακριβότερη είναι η θέση «Πετρέλαια», επίσης στο Κάστρο, με τιμή εκκίνησης τα 460 ευρώ το τ.μ. και 26,67 ευρώ/τμ για ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Οι υπόλοιπες παραλιακές περιοχές που θα παραχωρηθούν  είναι στη «Μιμόζα» Κάτω Παναγιάς (75 ευρώ/τμ και 5€/τμ για ξαπλώστρες),  στα «Κραγκαρέικα» Λεχαινών (26,67€/τ.μ. και επίσης 26.67€/τμ για ξαπλώστρες αλλά σε έκταση 85,66 τμ), ενώ στην περιοχή της Μανολάδας θα δημοπρατηθούν συνολικά τέσσερις καντίνες: στη θέση «Φάλαρι» (35 ευρώ/τμ), στη θέση «Κουνουπελάκι-Ζώνη-Νησάκι» (35€/τμ) και στη θέση «Μεγάλο Πεύκο (ποτάμι)» (35€/τμ.)

Στη Μανολάδα προβλέπεται διαγωνισμός για ομπρέλες και ξαπλώστρες στη θέση «Μπρινιάς-Λακκές-Δροσιά»,  έκτασης 500 τ.μ. και με τιμή πρώτης προσφοράς 5€ το τ.μ. Στη θέση «Φαλάρι» έκτασης 485 τ.μ. για τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρωνκαι με τιμή πρώτης προσφοράς 5,00€ το τ.μ, στο Κουνουπελάκι επίσης 5 ευρώ ανά τμ για έκταση 485τμ, ενώ ίδια είναι η τιμή για ομπρέλες στο «Μεγάλο» Πευκο σε έκταση 500 τμ.

Η δημοπρασία είναι φανερή και προφορική. Με την υπογραφή του συμφωνητικού θα καταβληθεί από το μισθωτή ποσοστό 30% επί του συνολικού μισθώματος υπέρ του ελληνικού δημοσίου και το υπόλοιπο ποσό του μισθίου στο Δημοτικό Ταμείο του Δήμου. Η χρονική διάρκεια της μίσθωσης θα έχει διάρκεια από την ημεροχρονολογία υπογραφής του σχετικού συμφωνητικού της μίσθωσης χώρου μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2022.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος