FOLLOW US: facebook twitter

Στάθης Καννής: «Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό»- Αβραάμ Λίνκολν

Ημερομηνία: 17-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, η αντιπολίτευση στο σύνολό της, δοκίμασε μία αναπάντεχη έκπληξη.

Ο Δήμαρχος, προσπάθησε να εισαγάγει προς συζήτηση το θέμα της παραχώρησης για τα επόμενα 5 (!!) χρόνια του πρώην Νοσοκομείου Πύργου στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για τη φιλοξενία δομής μεταναστών.

Το εξωφρενικό είναι ότι από το έγγραφο που μας δόθηκε προκύπτει ότι ο κ. Αντωνακόπουλος μιλάει για το θέμα αυτής της παραχώρησης τουλάχιστον από τις αρχές του 2020.

Δηλαδή, ο δήμαρχος την ίδια ώρα που διαδήλωνε με τους συμπολίτες μας στο Επιτάλιο, για να μην εγκατασταθεί δομή μεταναστών, και εμφανιζόταν δημοσίως να αντιδρά στις προτάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, παράλληλα συζητούσε υπογείως με το Υπουργείο Μετανάστευσης, ανταποκρινόμενος θετικά (όπως αναγράφεται στο έγγραφο) στην παραχώρηση του πρώην Νοσοκομείου Πύργου.

Μάλιστα, επειδή φαίνεται ότι οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει, αποπειράθηκε χθες να λάβουμε και σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Κι όλα αυτά στο παρασκήνιο, παραπλανώντας τους πολίτες του δήμου ότι δήθεν πρωτοστατεί σε αγώνες «κατεβάζοντας το λαό στους δρόμους», όπως έλεγε ο ίδιος.

Το να εμπαίζει την αντιπολίτευση, ίσως δεν έχει καμία σημασία γι’ αυτόν.

Το να εμπαίζει όμως τους πολίτες ενός ολόκληρου Δήμου είναι εξωφρενικό.

ΥΓ. Απλώς, να θυμίσουμε την απόφαση που έλαβε την 16-12-2019 το δημοτικό συμβούλιο για την υποβολή πρότασης διενέργειας Αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την αξιοποίηση και ανάπλαση όλου του οικοδομικού τετραγώνου του Μανωλοπούλειου για στέγαση σχολείου και πολιτιστικές δράσεις, με στόχο την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής και την σύνδεσή του με το Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, αν και υπάρχουν ήδη εγκεκριμένες από τους αρμόδιους φορείς μελέτες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος