FOLLOW US: facebook twitter

Καλοκαιρινά outfits 2019! – Μόδα σε 9 προτάσεις

Ημερομηνία: 30-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη μας έδειξε όλα τα της μόδας για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2019. Φυσικά μερικά από αυτά ήταν για πολύ εκκεντρικούς χαρακτήρες και κυρίως celebrities, όμως υπήρχαν και εκείνες οι προτάσεις που σίγουρα μπορούν να φορεθούν στην καθημερινότητα  και από εμάς τις κοινές θνητές. Γιατί μας αρέσει να ακολουθούμε τις νέες τάσεις της μόδας όσο και να προσπαθούμε να το κρύψουμε.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε 9 νέες τάσεις της μόδας που ήδη έχουν ξεχωρίσει και θα φορεθούν πολύ φέτος το καλοκαίρι. Outfits πρωινά, απογευματινά, βραδινά, για ειδικές περιστάσεις και outfits που μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ με μικρές αλλαγές. Όλα αυτά παρακάτω. Για πάμε να τα δούμε.

poua foremapoua poukamisopoua fousta

Polka dots

Polka dots! Σε ποιο κοριτσάκι δεν αρέσει το πουά; Που σε ταξιδεύει λίγο πίσω στον χρόνο εκεί στη δεκαετία του 40-50. Αχ, κορίτσια μου και να ξέρατε πόσο μου αρέσουν τα πουά φορέματα, οι πουά φούστες και γενικά οι συνδυασμοί με το πουά. Και φέτος το καλοκαίρι θα γίνει χαμός!

gigi hadid jean outfitjean me mpalwmataanoixtoxrwmo jean

Τζιν ξεθωριασμένα και με μπαλώματα

Και εκεί που είχαμε συνηθίσει τα πιο σκούρα τζιν, αυτό το καλοκαίρι τα πράγματα έχουν αλλιώς. Ξεθωριασμένα τζιν, στις πιο γαλάζιες αποχρώσεις τους. Δε μπορώ να πω ότι με χαλάει μιας και οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις ταιριάζουν και με την ανοιξιάτικη διάθεση. Ένα μεγάλο trend που μας εξέπληξε στον χώρο του ντένιμ ήταν τα τζιν με μπαλώματα- είτε αυτό είναι σε παντελόνι, είτε σε πουκάμισο, είτε σε τζάκετ.

leopard poukamisosnake print

Animal Prints

Τα animal prints και ανάμεσα σε αυτά το leopard και το print του φιδιού είναι πάρα πολύ στη μόδα φέτος το καλοκαίρι. Αν αγαπάς το leopard, λοιπόν, να η ευκαιρία σου να βγάλεις όλο σου το άχτι και να το ευχαριστηθείς! Φρόντισε να το συνδυάσεις με πιο μίνιμαλ αξεσουάρ.

plise foustafousta me pietesforema me pietes

Φούστες και φορέματα πλισέ

Φούστες και φορέματα πλισέ. Μια άκρως καλοκαιρινή επιλογή που συνδυάζεσαι με πέδιλα, με τακούνια και με αθλητικά. Μπορείς με ένα απλό κοντομάνικο και μια πλισέ φούστα να βγεις για καφέ. Ένα υπέροχο μάξι φόρεμα με πιέτες μπορεί να σε συνοδεύσει στα ραντεβού σου. Βολικό, αέρινο, εντυπωσιακό.

dantelenio mplouzakidantelenio foremalefko dantelenio outfit

Ρούχα από δαντέλα

Μια καλοκαιρινή τάση που νομίζω όλες οι γυναίκες θα λατρέψουμε. Ο λόγος για τα ρούχα από δαντέλα. Εκτός ότι φωνάζουν άνοιξη και καλοκαίρι, η δαντέλα είναι από τις πιο κομψές επιλογές που αναδεικνύει τέλεια την φινέτσα μιας γυναίκας. Μπλούζα, φόρεμα ή φούστα από δαντέλα είναι η go-to επιλογή σου για φέτος σε γάμους, βαφτίσεις και επαγγελματικά ραντεβού.

ladi cargo pantspsilomeso cargo panteloniifasmatino cargo panteloni

Cargo και ψηλόμεσα παντελόνια

Τα αγαπημένα από την δεκαετία του 90 cargo pants είναι πίσω και μας ξετρελαίνουν με τις χαρακτηριστικά πολλές τσέπες τους. Παντελόνι που είναι ιδανικό για τις πρωινές ώρες και ανάλογα το ύφος του μπορεί να φορεθεί και σε πιο βραδινές καταστάσεις. Αλλά δεν μας πειράζει μιας και τα ψηλόμεσα παντελόνια που είναι φαρδιά στη μέση και πιο στενά στο τελείωμα τους, είναι εδώ για όλες τις επίσημες και βραδινές εμφανίσεις σου!

kim k, sorts podilasiassortsaki podilasiasbiking sortsaki

Outfits με παντελόνια ποδηλασίας

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ πρώτη φορά είδα να κυκλοφορούν τα παντελόνια ποδηλασίας ως μοδάτο item από τις πολυσυζητημένες Kardashians. Από την στιγμή εκείνη και έπειτα έχει γίνει χαμός και το βλέπω φορεμένο παντού. Δε μπορώ να πω ότι μου κάνει εντύπωση και επίσης θα έλεγα ότι είναι μια ωραία προσθήκη στο sportswear κομμάτι της μόδας, μιας και μπορεί να φορεθεί με αθλητικό αλλά και τακούνια.

galazia foustakrose foremasee through fousta

Κροσέ, see-through και με τούλι ρούχα

Κροσέ λέμε την πλέξη που μοιάζει με το δίχτυ του ψαρά. Και ναι η διαφάνεια και το κροσέ και το τούλι φέτος το καλοκαίρι θα φορεθεί πολύ. Και γιατί να μην φορεθεί άλλωστε; Είναι επιλογές αέρινες, δροσερές,  seχy και φυσικά άκρως καλοκαιρινές. Μην το σκέφτεσαι, δοκίμασε τες!

mini lame foremaglitter forema

Glitter, λαμέ και με στρας outfits

Κλείνοντας άφησα τις βραδινές εμφανίσεις, οι οποίες για φέτος την άνοιξη-καλοκαίρι προβλέπονται λαμπερές. Λαμέ φορέματα με στρας και glitter είναι must. Ένα τέτοιο φόρεμα δε μπορεί να λείψει από την καλοκαιρινή σου συλλογή φέτος και σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος