FOLLOW US: facebook twitter

Καλή εμφάνιση ο Φιλαθλητικός στο Δρόμο Ειρήνης

Ημερομηνία: 19-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επιτυχής ήταν η εμφάνιση του ποδηλατικού τμήματος του Φιλαθλητικού στον 10ο Δρόμο Ειρήνης, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Πύργο. Το νεοσυσταθέν τμήμα του συλλόγου αγωνιζόμενο κυρίως στην ατομική χρονομέτρηση που διεξήχθη στην Κατακόλου κατάφερε να κάνει καλά “πλασαρίσματα” και να αποκομίσει μετάλλια και διακρίσεις.

Πιο αναλυτικά ο Δημήτρης Κοκκινάκης στους Μαστερς Α ανεδείχθη μετά από καλή προσπάθεια στη 2η θέση και πήρε ασημένιο μετάλλιο. Ο Γιαννης Τριπύλας πιστοποίησε την ανοδική πορεία που διαγράφει τον τελευταίο καιρό και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους Νέους, ενώ στο βάθρο των νικητών ανέβηκε και ο Παναγιώτης Τσόκος, ο οποίος κατετάγη 6ος στην πιο πολυπληθή κατηγορία σε συμμετοχές, στους Μαστερς Β.

Αξιοπρόσεκτη παρουσία αν και συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τέτοιο αγώνα έκαναν οι Γιώργος Βλάχος και Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, που έδειξαν ότι μπορούν να βελτιωθούν και άλλο. Επόμενος αγώνας για το ποδηλατικό τμήμα του Φιλαθλητικού ο «9ος Δρόμος της Φωτιάς» το προσεχές Σαββατοκύριακο, έναν αγώνα που διοργανώνει το Πυργιώτικο σωματείο σε συνεργασία με τους Ποδηλάτες Ζαχάρως ως συνδιοργανωτής και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθότι προσελκύει ποδηλάτες από όλη την επικράτεια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος