FOLLOW US: facebook twitter

Και νέα επιστολή στον Υπ. Τουρισμό από τους Ξενοδοχοϋπαλλήλους Ηλείας: Ζητούν άμεση έγκριση των τμημάτων μετεκπαίδευσης

Ημερομηνία: 16-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Και νέα επιστολή στον Υπουργό Τουρισμό Χάρη Θεοχάρη, την οποία κοινοποιούν στους Ηλείους Βουλευτές, απέστειλε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηλείας με την οποία επισημαίνουν την αναγκαιότητα άμεσης έγκρισης των τμημάτων μετεκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα τονίζουν: «Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε έπειτα από τα δύο τελευταία έγγραφά μας την 22/07/2019 με αρ.πρ.40 και την 04/09/2019 με αρ.πρωτ. 45 για το θέμα Μετεκπαίδευσης τμημάτων όσον αφορά  το Νομό μας, των απασχολουμένων στα ξενοδοχεία και στις επισιτιστικές επιχειρήσεις. Σας είχαμε επισημάνει πόσο σημαντικό κι αξιόλογο έργο προσφέρουν τα Τμήματα αυτά στην επαγγελματική κατάρτιση των ήδη απασχολουμένων οι οποίοι πέρα των δεξιοτήτων ενημερώνονται-εκπαιδεύοντας στα νέα δεδομένα του κλάδου, όμως εσείς μας αγνοήσατε εντελώς.

Τα ξενοδοχεία  στο τέλος του Οκτώβρη κλείνουν και θα θέλαμε τάχιστα να εγκριθούν τα τμήματα και να ξεκινήσει η διαδικασία της πρόσληψης των ωρομίσθιων καθηγητών ώστε να προλάβουμε την υλοποίησή τους προτού ξεκινήσει η επόμενη σεζόν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος