FOLLOW US: facebook twitter

Και η Ορεινή Ηλεία με τον Γιάννη Κουτσούκο – Σε προτεραιότητα τα προβλήματα της κτηνοτροφίας

Ημερομηνία: 02-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με τους κατοίκους της ορεινής Ηλείας  συναντήθηκε χθες στο Πανόπουλο  ο Γιάννης Κουτσούκος  και συζήτησε για τις πολιτικές εξελίξεις και τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κτηνοτροφία.

Ο Γιάννης Κουτσούκος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την σημαντική και αντιπροσωπευτική συμμετοχή τους, τόνισε την ανάγκη να βγει δυνατό το Κίνημα Αλλαγής από τις εκλογές, ώστε η χώρα να αποφύγει νέες περιπέτειες είτε από την ΝΔ, είτε από το ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους ενώνει, όπως είπε, η συντηρητική πολιτική και ο κ. Καραμανλής.

Αναφέρθηκε διεξοδικά στα προβλήματα της κτηνοτροφίας και τις ευθύνες της Κυβέρνησης, κυρίως για την  πτώση της τιμής του Γάλακτος και την αύξηση του κόστους παραγωγής και τους ενημέρωσε για τις κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις με ερωτήσεις και ομιλίες, καθώς και για τις προτάσεις του σχετικά με τον έλεγχο των εισαγωγών,των ελληνοποιήσεων και  τη μείωση του κόστους της ενέργειας, των ζωοτροφών και των φαρμάκων.

Φέρατε πρώτο,  τους είπε,  το Κίνημα Αλλαγής σε πολλά χωριά στις Ευρωεκλογές, μπορεί  και πρέπει γίνουν περισσότερα.

Δεσμεύθηκε τέλος, ότι, όπως έκανε κάθε φορά, έτσι και τώρα, θα τιμήσει την ανανέωση της εντολής τους και θα τους εκπροσωπήσει αξιόπιστα  και επάξια Βουλή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος