FOLLOW US: facebook twitter

«Είμαστε εδώ για τα δύσκολα»: Και επίσημα πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού ο Τάσος Αλτάνης

Ημερομηνία: 11-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Ο, Τάσος Αλτάνης, στέλεχος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Ηλείας, είναι ο νέος πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ο κ. Αλτάνης εξέφρασε τις δημόσιες ευχαριστίες του προς τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για την εμπιστοσύνη που του επέδειξε προτείνοντάς του να αναλάβει την προεδρία και τόνισε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά μεγάλη ευθύνη και πρόκληση να αναλάβει για τρίτη φορά τα ηνία του Οργανισμού.

«Πρέπει  να αλλάξουν τα δεδομένα στο νομό μας. Έχουμε αγαστή συνεργασία με το ΥΠΑΑΤ και με την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειάς μας, τον χωρικό μας Αντιπερ/ρχη Βασίλη Γιαννόπουλο και τους  Αντιπερ/ρχες, καλούμαστε ως νέο ΔΣ  να δώσουμε λύσεις για να μπορέσουν οι αγρότες μας να έχουν νερό το επόμενο διάστημα όταν θα το χρειαστούν. Με όλες μου τις δυνάμεις θα συμβάλω τα μέγιστα και θα ανταποκριθώ στο έργο που απαιτεί σκληρή δουλειά και καθημερινό αγώνα» δήλωσε και πρόσθεσε ότι ο ΓΟΕΒ επιτελεί δύσκολο έργο λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων.

«Είμαστε εδώ σήμερα στα δύσκολα, για να τα αντιμετωπίσουμε. Μόνος μου και χωρίς τη βοήθεια όλων των  μελών του ΔΣ, της εποπτεύουσας υπηρεσίας  των ΤΟΕΒ και των υπαλλήλων της δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Οφείλουμε όλοι να σκύψουμε με το αναγκαίο ενδιαφέρον στο μεγάλο εγγειοβελτιωτικό έργο και να αξιοποιήσουμε κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα. Μόνο με τη συνεργασία των κατά τόπους ΤΟΕΒ και φυσικά με τους αγρότες- αρδευτές μας θα αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά προβλήματα, όλοι μας  να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Θα υπηρετήσω τον ΓΟΕΒ στο πλαίσιο της νομιμότητας», επισήμανε ο κ Αλτάνηςκαι σημείωσε ότι στην πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ θα θέσει και τους βασικούς άξονες της πολιτικής του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος