FOLLOW US: facebook twitter

Καθάρισαν τη Δεξαμενή!

Ημερομηνία: 14-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

5dim-dexameni

Το 5ο Δημοτικό στο πλαίσιο του Let’s do it Greece

Την πλατεία και την παιδική χαρά της Δεξαμενής στον Πύργο, καθάρισαν οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου και του 9ου Νηπιαγωγείου μαζί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων το πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού Let’s do it Greece, που ξεκίνησε από τις 11 Απρίλη και ολοκληρώνεται στις 17 του μήνα με πολλές δράσεις σε όλη την Ηλεία.

5dim-dexameni2

Μαθητές και γονείς, καθάρισαν την όμορφη πλατεία αλλά και την παιδική χαρά στην οποία συγκεντρώνονται καθημερινά δεκάδες παιδιά και παίζουν, από τα σκουπίδια και τα ξερά χόρτα, ενώ έφτιαξαν πανό και αφίσες με το μήνυμα για λιγότερα σκουπίδια στην πόλη, πραγματοποιώντας μάλιστα και πορεία.
Τέλος δημιουργήθηκε με τα σώματα των μαθητών στην αυλή του σχολείου το Let’s do it, ενώ φυτεύτηκαν δέντρα και φυτά στον κήπο του σχολείου. Μια υπέροχη εμπειρία για τα παιδιά με πολλαπλά μηνύματα, μέσα από την οποία έμαθαν ότι με τον εθελοντισμό μπορούμε να ομορφαίνουμε τους χώρους που ζούμε βάζοντας και εμείς οι ίδιοι το δικό μας λιθαράκι χωρίς να τα περιμένουμε όλα έτοιμα. Ίσως αυτό ήταν και το καλύτερο μάθημα των τελευταίων ημερών!

 

 

Φωτο 5o dimotiko KAI 5o dimotiko 2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος