FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Ντάβαρης: «Είναι η ώρα του κόσμου, να δείξει ότι θέλει τον Πανηλειακό πρωταγωνιστή»

Ημερομηνία: 18-11-2022 | Συντάκτης:

Ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Κώστας Ντάβαρης, προχώρησε σε γραπτή δήλωση ενόψει της εντός έδρας πρεμιέρας του Πανηλειακού, την Κυριακή στις 11 το πρωί, κόντρα στην Α.Ε. Μυκόνου. Ο διοικητικός επικεφαλής του Πανηλειακού καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής. «Έχει αποδειχθεί ότι όλες οι μεγάλες ομάδες της κατηγορίας αυτής, όσες διεκδίκησαν άνοδο, όσες την διεκδικούν, είχαν και έχουν πολύ κόσμο στο πλευρό τους, εντός κι εκτός έδρας. Αυτή την Κυριακή, πρέπει και ο κόσμος του Πύργου, της Ηλείας, να στείλει το μήνυμα ότι και ο Πανηλειακός βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κώστας Ντάβαρης.

Η δήλωση του Κώστα Ντάβαρη έχει ως εξής:
«Η ώρα της επιστροφής του Πανηλειακού στις εθνικές κατηγορίες έφτασε. Η επιστροφή της ομάδας μας στο σπίτι της. Μαζί, έφτασε κι η ώρα του κόσμου να επιστρέψει στο γήπεδο. Αυτό το πρωί της Κυριακής, είναι η ώρα του κόσμου του Πανηλειακού, ο οποίος με την παρουσία του θα δείξει ότι θέλει έναν Πανηλειακό πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο. Ο κόσμος με την παρουσία του θα δώσει την ώθηση για τη νίκη και θα αφαιρέσει κάθε δικαιολογία από την ομάδα αν δεν τα καταφέρει. Παίζουμε με μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα όπως η Μύκονος. Ό,τι και να κάνει η διοίκηση από δω και πέρα, ο κόσμος θα είναι εκείνος ο οποίος θα δώσει το έναυσμα και θα καθορίσει τους στόχους. Έχει αποδεχθεί ότι όλες οι μεγάλες ομάδες της κατηγορίας αυτής, όσες διεκδίκησαν άνοδο, όσες την διεκδικούν, είχαν και έχουν πολύ κόσμο στο πλευρό τους, εντός κι εκτός έδρας. Το βλέπουμε αυτό κάθε βδομάδα. Αυτή την Κυριακή, πρέπει και ο κόσμος του Πύργου, της Ηλείας, να στείλει το μήνυμα ότι και ο Πανηλειακός βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες. Ότι δεν είναι ο φτωχός συγγενής. Ο Πανηλειακός πρέπει να δείξει το μέγεθός του. Όχι αυτό που τελευταία έδειχνε, αλλά αυτό που πραγματικά είναι. Η μοναδική δύναμη του Πανηλειακού, ο κόσμος του, πρέπει την Κυριακή να βρίσκεται μαζικά στο γήπεδο.
Καλώ τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας της πόλης και του νομού, του Πύργου το καμάρι. Και μαζί να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη, μαζί να κάνουμε μια νέα αρχή, μαζί να χαράξουμε έναν δρόμο που θα μας φτάσει πολύ μακριά. Ο Πανηλειακός μόνος του, μπορεί να πετύχει συγκεκριμένα πράγματα. Μόνος μου προσωπικά, μπορώ να πετύχω μέχρι ένα σημείο. Ο Πανηλειακός με τον κόσμο του μπορεί να πετύχει πάρα πολλά και μεγάλα. Ο Πανηλειακός με όλους μαζί, δεν έχει όριο στις φιλοδοξίες. Και πάνω απ’ όλα ο Πανηλειακός είναι η δύναμη του κόσμου του.
Καλώ τον κόσμο την Κυριακή, να βρεθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Ο ένας να παρακινήσει τον άλλο. Καλώ τους φορείς, τον δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους, κάθε αιρετό, κάθε φίλαθλο από κάθε γωνιά της Ηλείας, να σταθεί δίπλα στη δική του ομάδα. Ο Πανηλειακός είναι και δική του υπόθεση. Το πρωινό της Κυριακής οδηγεί στο δημοτικό στάδιο Πύργου. Δίπλα στον Πανηλειακό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος