FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Κεραμιδάς: «Η ιστορία κάτι χρωστά στον Κόροιβο-Θα μοχθήσουμε για το καλύτερο»

Ημερομηνία: 27-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο νέος προπονητής του Κοροίβου, Κώστας Κεραμιδάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως coach του Κοροίβου στην επίσημη σελίδα της ομάδας και έκανε λόγο για ένα σύλλογο που δεν είναι «πυροτέχνημα» και ότι έχει δείξει πως αυτό που μετράει πολλές φορές είναι ο σχεδιασμός, το πάθος, το πείσμα, το μεράκι. Παράλληλα, τόνισε πως η ιστορία κάτι χρωστά στον Κόροιβο και όλοι μαζί αξίζουν κάτι καλύτερο και θα μοχθήσουν γι’ αυτό.

Ο Κώστας Κεραμιδάς τόνισε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Κοροίβου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Το μόνο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι καθημερινά θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, για να βοηθήσω τους παίκτες της ομάδας να δείξουν τον καλύτερό τους πρόσωπο, να βγάλουν όλη την ενέργεια και να έχουν ένα αγωνιστικό πλάνο να ακολουθήσουν.

Στο μπάσκετ δεν υπάρχει «εγώ», υπάρχει «εμείς», άρα όλοι μαζί θα κερδίζουμε κι όλοι μαζί θα χάνουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι όλοι μαζί να προσπαθούμε, όλοι μαζί να κοιτάζουμε τον ίδιο στόχο.

Γνωρίζω πού πηγαίνω και ποιο είναι το διακύβευμα. Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα, η οποία χάραξε δική της πορεία, όσο αγωνίζονταν στην Α1. Δεν είναι σύλλογος πυροτέχνημα, αλλά μια ανοιχτή πρόταση, καθώς η παρουσία του στις εθνικές κατηγορίες κι η συνολική διαδρομή του δείχνει ότι πολλές φορές έχει μεγαλύτερη αξία ο σχεδιασμός, το πάθος, το πείσμα, το μεράκι.

Θα μπορούσα να αναφέρω ότι η… ιστορία κάτι χρωστά στον Κόροιβο, αναφερόμενος στον τρόπο που βρέθηκε στην Α2 κατηγορία. Θα μπορούσα να αναφέρω ότι η… ιστορία κάτι χρωστά και σε μένα, αναφερόμενος στην ευκαιρία που δεν μου δόθηκε, ενώ είχα υπογράψει συμβόλαιο στη Λάρισα. Εντέλει, κανείς δεν χρωστάει σε κανέναν, εμείς χρωστάμε στον εαυτό μας και πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο.

Γι’ αυτό το «κάτι καλύτερο» θα μοχθήσουμε. Το ότι μια ολόκληρη πόλη είναι δίπλα σ’ αυτή την ομάδα είναι ένα επιπλέον στοιχείο ευθύνης, αλλά συνάμα και λόγος για να πιέσουμε τους εαυτούς μας να φτάσουμε στο υψηλότερο σημείο απόδοσης.

Είμαι πολλά χρόνια στους πάγκους για να υποσχεθώ αλλαγή εικόνας, θετικά αποτελέσματα, πράγματα για τα οποία προφανώς καλούμαι να εργαστώ. Αυτό για το οποίο μπορώ να δεσμευτώ είναι πως δεν θα υπάρξει σημείο του γηπέδου, που δεν θα βουτήξουμε για μια μπάλα, δεν θα υπάρχει κατοχή την οποία δεν θα διεκδικήσουμε. Οι παίκτες που θα το κάνουν αυτό θα επιβραβεύονται καθημερινά, αν κάποιος δεν έχει αυτή τη διάθεση, μάλλον δεν έχει θέση στην ομάδα.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τους προκατόχους μου προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο του Κοροίβου. Καθένας πρόσφερε δουλειά, ιδέες, έβαλε ένα λιθαράκι. Τιμώ τη δουλειά τους και συνεχίζω από το σημείο που σταμάτησαν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος