FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Δελέγκος: «Πρώτα τις νίκες που χρειαζόμαστε,ώστε να μην κοιτάμε πίσω»

Ημερομηνία: 31-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος κέρδισε και το Αγρίνιο στο φινάλε του α΄ γύρου της Elite League, έφτασε τις 9 νίκες σε 15 αγώνες, βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, ωστόσο ο προπονητής Κώστας Δελέγκος σε δηλώσεις του αμέσως μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι τόνισε πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να κάνει τις νίκες που πρέπει ώστε να αποφύγει τα πλέι-άουτ.

Ο Πατρινός Coach ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι με το Αγρίνιο: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν μια πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη. Έχουμε δείξει πως κάθε Σάββατο παλεύουμε με όσους έχουμε και όσους δεν έχουμε για το καλύτερο και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σήμερα είχαμε την ιδιαιτερότητα να μην μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους ξένους παίκτες λόγω του κανονισμού της Ε.Ο.Κ., αλλά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που έπαιξαν έβγαλαν μεγάλη αντίδραση και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Νομίζαμε ότι ελέγξαμε από την αρχή το παιχνίδι και κερδίσαμε πολύ δίκαια και αν δεν είχαμε χαλαρώσει στο τέλος, νομίζω θα ήταν μεγαλύτερο το σκορ. Γενικά, ήμασταν αρκετά άστοχοι στο παιχνίδι αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι δημιουργήσαμε αυτό που θέλαμε, σύμφωνα με το πλάνο του παιχνιδιού».

Όσο για την συνέχεια, ο Κώστας Δελέγκος είπε: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, έχει πολύ δρόμο ακόμα, αυτή τη στιγμή έχουμε εννέα νίκες και ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι κάνει πρώτα τις νίκες που χρειάζεται για να μην κοιτάζει πίσω της στην βαθμολογία. Θέλουμε 5-6 νίκες ακόμα, πρέπει πρώτα να βρούμε αυτές τις νίκες για να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, καλή συνέχεια στην ομάδα του Αγρινίου και θέλω να πω πως ο Χάρης, ξέρει αυτός ποιος είναι, είχε δίκιο σε κάποια πράγματα!».

O Κόροιβος το προσεχές Σάββατο, στο εναρκτήριο παιχνίδι του β΄ γύρου, θα υποδεχτεί το Ψυχικό. Ένα μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισοβαθμούν. Στον α΄ γύρο το Ψυχικό είχε κερδίσει με 97-87.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος