FOLLOW US: facebook twitter

K. Δελέγκος: «Πρέπει να παλεύουμε περισσότερο»

Ημερομηνία: 17-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Κοροίβου ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στο Μεσολόγγι

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος ηττήθηκε χωρίς να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στον Χ. Τρικούπη και ο προπονητής του, Κώστας Δελέγκος, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι, ανέλαβε την ευθύνη και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παλεύει περισσότερο.

Ο Πατρινός Coach ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Στα πρώτα 6-7 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί, προηγούμασταν στο σκορ, ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα του Μεσολογγίου έδειξε πως ήθελε πολύ περισσότερο το παιχνίδι και μπήκε σε όλες τις κατοχές πολύ πιο δυνατά, πολύ πιο επιθετικά, αν μου επιτρέπεται, πολλές φορές και πέρα από το όριο του φάουλ. Εμείς σε αυτό δεν ανταποκριθήκαμε, λυγίσαμε και αυτό ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα στο παιχνίδι. Συνέχισαν να παίζουν την ίδια επιθετική άμυνα κι εμείς δεν ήμασταν καθόλου επιθετικοί. Η αλήθεια είναι πως ήμασταν και σε πάρα πολύ κακή μέρα επιθετικά, ήμασταν πάρα πολύ άστοχοι, νομίζω χάσαμε 11 λέι-απ και 10 βολές, ενώ μας πήραν και 15 επιθετικά ριμπάουντ, πήγαν πολύ πιο επιθετικά σε όλες τις φάσεις και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε ποτέ στο παιχνίδι. Η νίκη του Μεσολογγίου είναι πέρα για πέρα δίκαιη, η εμφάνιση της ομάδας μας είναι απογοητευτική και δεν έχει να κάνει μόνο με το σκορ αλλά με την γενικότερη εικόνα 40 λεπτά. Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε, έχουμε προβλήματα, πέρα από το θέμα του χρόνου των ξένων, είχαμε και 2 τραυματίες, πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι, διότι το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ μακρύ και έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε.  Η ευθύνη πάντα σε αυτές τις κακές ήττες βαραίνει τον προπονητή και οφείλω μαζί με τους παίκτες μου να βρούμε τον τρόπο να σηκώσουμε κεφάλι, να παλεύουμε περισσότερο, κάτι που δεν κάναμε σήμερα, δυστυχώς, και να έχουμε καλύτερη πορεία από δω και στο εξής. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μεσολογγίου και τους εύχομαι καλή συνέχεια».

Στην Καβάλα το Σάββατο

Ο Κόροιβος το προσεχές Σάββατο ταξιδεύει στην Καβάλα για να παίξει με την ουραγό ομώνυμη ομάδα, που έχει μόλις 1 νίκη σε 13 αγώνες και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Ένα πολύ κομβικό παιχνίδι για τον Κόροιβο, στη μάχη για την παραμονή στην πρώτη οχτάδα, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα πλέι-οφ. Σε αυτό το ματς αναμένεται να επιστρέψει ο βασικός πόιντ γκαρντ, Στέφαν Μίτροβιτς, που δεν αγωνίστηκε στο Μεσολόγγι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος