FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Δελέγκος: «Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα»

Ημερομηνία: 15-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι δηλώσεις του προπονητή του Κοροίβου μετά την σπουδαία νίκη επί του Ερμή Σχηματαρίου

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος κέρδισε την Κυριακή τον υπολογίσιμο Ερμή Σχηματαρίου φτάνοντας στην πρώτη του νίκη στην Ήλιδα στο φετινό πρωτάθλημα της Elite League και ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Δελέγκος, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι στο διαδικτυακό κανάλι της Ε.Ο.Κ. απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του.  

Ο Πατρινός Coach ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το πρωτάθλημα της Α2 είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, όπως βλέπουμε κάθε αγωνιστική. Όλες οι ομάδες είναι ικανές να κερδίσουν παντού, για αυτό θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, διότι ήταν πολύ σημαντική η σημερινή νίκη. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε αυτή την κατηγορία. Νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή, με τον τρόπο που θέλαμε να παίξουμε. Η αλήθεια είναι ότι ο Ερμής έχει έναν παίκτη με τρομερή ποιότητα, έναν καταπληκτικό σκόρερ, όπως είναι ο Κυρίτσης. Ενώ δεν ήμασταν πολύ επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν όμως στο β΄ ημίχρονο, αλλά παρόλο που έβαλε πολλούς πόντους, ήμασταν πολύ επιθετικοί πάνω του και με όλους τους υπόλοιπους, ωστόσο η ποιότητά του τον έκανε να σκοράρει πολύ δύσκολα σουτ. Παρόλα αυτά δεν αποπροσανατολιστήκαμε, προσπάθησε ο Ερμής να γυρίσει το παιχνίδι όταν ξεφύγαμε με 12 πόντους, με την ζώνη, ήμασταν λίγο διστακτικοί στις πρώτες δύο – τρεις περιπτώσεις, αλλά στη συνέχεια με αυτοπεποίθηση βρήκαμε τα ελεύθερα σουτ και κερδίσαμε στο τέλος πολύ δίκαια. Αυτό που θέλω να κρατήσω είναι ο χαρακτήρας αυτών των παιδιών. Προερχόμασταν από μια νίκη εκτός έδρας που για να έχει αξία έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα στην έδρα μας. Δυστυχώς στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, είχαμε στεναχωρήσει τον κόσμο μας. Σήμερα είχαμε δώσει όρκο ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι ό,τι και να γίνει. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ. Δεν πετάμε στα σύννεφα, ήταν μια νίκη, το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα».

Επέστρεψε ο Ερμείδης

Στα ευχάριστα του κυριακάτικου αγώνα, πέρα από την νίκη, και η επιστροφή του Δημήτρη Ερμείδη από τον τραυματισμό του, ο οποίος βοήθησε πολύ με 10 πόντους, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Το προσεχές Σάββατο ο Κόροιβος έχει δύσκολη έξοδο στην Ελευθερούπολη της Καβάλας, η οποία έχει τρεις διαδοχικές ήττες από Μαρούσι, Ηρακλή και Αμύντα (έχει 3 νίκες-3 ήττες, όπως και ο Κόροιβος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος