FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Δελέγκος: «Έχουμε καρδιά, θέλουμε να δείξουμε πράγματα»

Ημερομηνία: 23-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Κοροίβου συνεχάρη τους παίκτες του για την μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Τρίτωνα


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Κόροιβος έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα με αντίπαλο τον πανίσχυρο Τρίτωνα με το τεράστιο μπάτζετ και τους παίκτες με υψηλές παραστάσεις, δείχνοντας πως έχει πολύ μέλλον και μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στην φετινή Α2. Ο προπονητής του Κοροίβου, Κώστας Δελέγκος, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το κυριακάτικο παιχνίδι, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του και δήλωσε πως η νεανική ομάδα του Κοροίβου θέλει και μπορεί να δείξει πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ.

O 37χρονος Coach του Κοροίβου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο στην παράταση από μια τόσο καλή ομάδα και έχοντας κάνει τόσο μεγάλη προσπάθεια, διότι οι παίκτες σήμερα έκαναν τρομερή προσπάθεια, υπερπροσπάθεια, σίγουρα μας αφήνει μια απογοήτευση. Βέβαια, δεν μπορώ να μην πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε, αν εξαιρέσεις το α΄ δεκάλεπτο που μπήκαμε φοβισμένοι, διότι προφανώς η ποιότητα του αντιπάλου με παίκτες υψηλών προδιαγραφών, όταν βλέπεις τον Μαυροκεφαλίδη, έναν παίκτη Ευρωλίγκας, καταλαβαίνετε ότι είμαστε μια νεανική ομάδα που δεν μπορούσαμε να το διαχειριστούμε σωστά στο μυαλό μας. Σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, ήταν ένα τρομερό παιχνίδι, συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο που μας στήριξε πάρα πολύ και μας δίνει ώθηση στην έδρα μας. Αν ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στην πίεση του αντιπάλου, να πάμε να επιτεθούμε γρήγορα, διότι αυτό είναι το δικό μας μεγάλο πλεονέκτημα να επιτεθούμε γρήγορα, εκεί χάσαμε λίγο το μυαλό μας, δεν πήγαμε γρήγορα, αλλά στο δικό τους ρυθμό, αλλά όταν βρεθήκαμε πίσω με 7 πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα, δείξαμε ότι έχουμε καρδιά και θέλουμε να το κρατήσουμε αυτό. Σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι, το πρωτάθλημα είναι μακρύ και πολύ δύσκολο, όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε. Σίγουρα ο Τρίτωνας είναι μια ομάδα που μαζί με την Καρδίτσα είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για να ανεβούν κατηγορία και παίκτες με τρομερή ποιότητα που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο για χρόνια. Εμείς από τη μεριά μας κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είμαστε μια νεανική ομάδα, πρεσβεύουμε αυτό, πρεσβεύουμε ότι είμαστε νέοι, φιλόδοξοι που θέλουμε να παρουσιαστούμε στο χώρο του μπάσκετ και να δείξουμε πράγματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον Τρίτωνα για τη μεγάλη νίκη που έκανε».

Επόμενος αντίπαλος για τον Κόροιβο, ο αδύναμος Οίακας στο Ναύπλιο (πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες), το προσεχές Σάββατο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος