FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Δελέγκος: «Δεν πετάμε στα σύννεφα, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά»

Ημερομηνία: 29-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Elite League, το Σάββατο επί της Φ.Ε.Α, πλέον έχει ρεκόρ 5-3 και βρίσκεται στην πρώτα τετράδα, ωστόσο ο head coach του Κοροίβου, Κώστας Δελέγκος, κρατά χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας, κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι, και όχι μακροπρόθεσμα. 

Ο προπονητής του Κοροίβου, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς, αρχικά απάντησε στην ερώτηση αν έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα και παρουσιάζει αυτό το πολύ καλό πρόσωπο τις τελευταίες αγωνιστικές, που έχει φέρει τις τέσσερις σερί νίκες. Ο Κ. Δελέγκος ανέφερε: «Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, όπως είναι όλες οι νίκες. Δεν έχουμε αλλάξει κάτι τρομακτικά όσον αφορά τον τρόπο που δουλεύουμε, απλά στην αρχή της σεζόν με τα πολλά προβλήματα που είχαμε- και ακόμα παραμένουν αλλά δεν αποτελούν δικαιολογίες για μας, ζούμε με αυτά- δεν μπορούσαμε να παρουσιάσουμε αυτό που θέλαμε, χρειαζόμασταν χρόνο να δουλέψουμε κάποια πράγματα με το μικρό ροτέισον που έχουμε. Σιγά σιγά αρχίζουμε και αφομοιώνουμε περισσότερο τον τρόπο παιχνιδιού μας και γι’ αυτό έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά, πολλή σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και η εικόνα μας στο γήπεδο αντικατοπτρίζει την καλή δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση».

«Οι μεγάλες νίκες δείχνουν την δυναμική μας»

Όσο για το παιχνίδι με την Φ.Ε.Α., ο Πατρινός τεχνικός είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι. Επειδή είμαστε μια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας είναι λίγο δύσκολο να διαχειριστούμε αυτές τις καταστάσεις, προερχόμενοι από μια πολύ μεγάλη νίκη στην Ελευθερούπολη. Επιπλέον, παίζαμε με μια ομάδα πάρα πολύ επικίνδυνη, έχει μεγάλη ομοιογένεια διότι παίζουν πολλά χρόνια μαζί και προερχόταν από μια πολύ μεγάλη νίκη στο Κύπελλο, που την έστειλε στο Final-4. Επομένως το ματς ήθελε πολύ μεγάλη προσοχή. Αν εξαιρέσουμε το α΄ δεκάλεπτο που μπήκαμε πολύ χαλαροί και κυρίως στο κομμάτι της άμυνας, στα επόμενα τρία δεκάλεπτα ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και κυρίως στην άμυνα και νομίζω δίκαια κερδίσαμε τον αγώνα. Δεν πετάμε στα σύννεφα, είναι άλλη μία νίκη, την χρειαζόμασταν, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Τέλος, στην ερώτηση αν οι μεγάλες εκτός έδρας νίκες σε Ν. Ερυθραία και Ελευθερούπολη, έχουν ανοίξει την όρεξη για να ζητήσει η ομάδα ακόμα περισσότερα πράγματα στο μέλλον, ο Κ. Δελέγκος κράτησε χαμηλά τους τόνους: «Το μυαλό μας είναι την Δευτέρα στην επόμενη προπόνηση και στην επόμενη ομάδα που παίζουμε το Σάββατο. Δεν πετάμε στα σύννεφα, μας ανοίγει την όρεξη για να κάνουμε ακόμα περισσότερη δουλειά. Υπό αυτή την έννοια, ναι. Σίγουρα, αυτές οι μεγάλες νίκες που κάναμε εκτός έδρας δείχνουν την δυναμική που έχουμε ως ομάδα και την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε. Ωστόσο πάμε βήμα-βήμα και κοιτάμε την επόμενη προπόνηση και το επόμενο παιχνίδι που παίζουμε εκτός έδρας, στην Αθήνα με τον Παπάγου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος