FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Δελέγκος: «Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ημερομηνία: 07-02-2023 | Συντάκτης:

Ο προπονητής του Κοροίβου απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την μεγάλη νίκη επί του Ψυχικού

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος πέτυχε την 10η νίκη του στο πρωτάθλημα της Elite League το Σάββατο στην Ήλιδα, με αντίπαλο την δυνατή ομάδα του Ψυχικού, και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση. Ο προπονητής του Κοροίβου, Κώστας Δελέγκος, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, συνεχάρη τους παίκτες του και τόνισε πως αν συνεχίσουν να δουλεύουν τόσο καλά στις προπονήσεις, δεν έχουν να φοβηθούν κάτι στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Πατρινός Coach ανέφερε αρχικά για την νίκη και την κάλυψη της διαφοράς της ήττας του πρώτου αγώνα: «Η νίκη μετράει πάνω απ’ όλα, εμείς τη νίκη χρειαζόμασταν. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έπαιξαν καταπληκτικά, ακολούθησαν το πλάνο στο 100% και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας τους προπονητές. Παίξαμε με ενέργεια και πάθος, μας βοήθησε πάρα πολύ και ο κόσμος και τον ευχαριστούμε πολύ. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και τον χρειαζόμαστε τον κόσμο να ενισχύσει τα παιδιά και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είναι ακόμα περισσότερος. Παίζαμε με μια ομάδα που είναι πάρα πολύ έμπειρη, πάρα πολύ ταλαντούχοι στην επίθεση, είναι μια ομάδα που στήθηκε για να κάνει πρωταθλητισμό και στη μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκε με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, όπως ο Τσόχλας και ο Οκεκουόγεν. Αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας, λόγω της αξίας του αντιπάλου».

Όσο για την συνέχεια, τόνισε: «Δεν πετάμε στα σύννεφα, έχουμε πάρα πολύ δρόμο να διανύσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά όπως το κάνουμε και αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε τόσο καλά όσο το κάνουμε στις προπονήσεις, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι, το μότο μας είναι κάθε Σάββατο να παίζουμε για τη νίκη. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες».

Επόμενος αντίπαλος για τον Κόροιβο, ο εξίσου δυνατός Τρίτωνας το προσεχές Σάββατο στην Αθήνα, ο οποίος Τρίτωνας ισοβαθμεί με την ηλειακή ομάδα (10 νίκες-6 ήττες).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος