FOLLOW US: facebook twitter

K. Διαμαντόπουλος: «Αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά, δουλειά…»

Ημερομηνία: 03-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

diamantopoulos-kostas

Ο Κώστας Διαμαντόπουλος και επίσημα νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας

Ο οδοντίατρος Κώστας Διαμαντόπουλος, τοποθετήθηκε και επισήμως από το Υπουργείο Υγείας, νέος  Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο, ενώ η απόφαση για την τοποθέτησή του αναρτήθηκε στην Διαύγεια. Κομβική θέση σε έναν σημαντικό αλλά και προβληματικό τομέα όπως της Υγείας, που είναι ο… μεγάλος ασθενής της Ηλείας και ένα μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο, έναν νέο άριστο επιστήμονα που έχει τις περγαμηνές και όλα τα εχέγγυα, αλλά και όρεξη για δουλειά,  για να βελτιώσει ένα σύστημα που καταρρέει, όχι μόνο στο νομό, αλλά σε όλη τη χώρα.  Ο κ. Διαμαντόπουλος θα αναλάβει καθήκοντα τις επόμενες ημέρες.

Ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Κώστας Διαμαντόπουλος στην πρώτη του δήλωση λίγο πριν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, τόνισε ότι στις προτεραιότητές του θα είναι πάντα ο Ηλείος ασθενής και η ανασυγκρότηση του συστήματος υγείας στο νομό, ζητώντας παράλληλα την στήριξη όλων των φορέων, της Τ.Α και της κοινωνίας για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Ειδικότερα δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να αναλαμβάνεις τη διοίκηση των Nοσηλευτικών Μονάδων της περιοχής  που ζεις και εργάζεσαι.  Σε συνεργασία με το προσωπικό των μονάδων  στοχεύουμε στην σταθεροποίηση και ανασυγκρότηση του συστήματος υγείας στο νομό διασφαλίζοντας την  αποτελεσματική, ασφαλή και αποδοτική λειτουργία τους. Με διαφάνεια και λογοδοσία. Προτεραιότητά  μας είναι  ο ασθενής ο οποίος  δικαιούται τον απόλυτο σεβασμό μας.

Στην προσπάθεια αυτή δε θέλουμε να είμαστε μόνοι μας. Θέλουμε δίπλα μας την Τοπική Αυτοδιοίκηση,  τους επιστημονικούς συλλόγους, πολίτες και  συλλόγους ασθενών. Με τις σκέψεις, τις προτάσεις και την κριτική τους.

Δεν είναι ώρα για φλυαρίες. Αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά, δουλειά,  δουλειά…»

Βιογραφικό

O Κώστας Διαμαντόπουλος είναι Οδοντίατρος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Διαθέτει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνει πρόγραμμα επιμόρφωσης στη Διαχείριση Αποθεμάτων και Προμηθειών στις μονάδες υγείας στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Από το 2008 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας και από το 2011 Γενικός Γραμματέας. Παράλληλα είναι  μέλος της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Ζει στον Πύργο και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε παιδιά που στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια του προγράμματος «Οδοντιατρική Υιοθεσία» που υλοποιείται  σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηλείας.

Είναι παντρεμένος με τη Λογοπεδικό Αθηνά Κατσικαρώνη και  έχει ένα γιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος